Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Big 4 για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου (vids)

Print Friendly, PDF & Email

Ολοκληρώθηκε σχεδόν μετά από τέσσερις ώρες στις 16:50 η κρίσιμη συνάντηση του Big 4 για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.

Μετά το τέλος της συνάντησης οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Μελισσανίδης, Γιάννης Αλαφούζος και Ιβάν Σαββίδης αποχώρησαν χωρίς να παραχωρήσουν δηλώσεις.

Το “παρών” στη συνάντηση έδωσαν εκτός από τους ισχυρούς άνδρες του ΠΑΟΚ (Ιβάν Σαββίδης), του Ολυμπιακού (Βαγγέλης Μαρινάκης), της ΑΕΚ (Δημήτρης Μελισσανίδης) και του Παναθηναϊκού (Γιάννης Αλαφούζος), οι Ζόραν Λάκοβιτς (διευθυντής ομοσπονδιών – μελών UEFA), Μάριος Γεωργίου (διεύθυνση ομοσπονδιών – μελών UEFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης), Λούκα Νικολά (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA), Λευτέρης Αυγενάκης (υφυπουργός αθλητισμού), Βαγγέλης Γραμμένος (πρόεδρος ΕΠΟ) και Μηνάς Λυσάνδρου (πρόεδρος Super League).

Πρώτος στο ξενοδοχείο έφτασε ο Ιβάν Σαββίδης. Λίγο μετά τις 13:45 έφτασε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος μάλιστα είχε μία σύντομη συζήτηση και εναγκαλισμό με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ στο λόμπι του ξενοδοχείου.

Μετά τις 14:00, έφτασαν κατά σειρά οι Χέρμπερτ Χούμπελ, Λευτέρης Αυγενάκης και Μηνάς Λυσάνδρου

Λίγο πριν τις 14:55 αφίχθη ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ακολούθησαν λίγο μετά τις 15:00 κατά σειρά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Αλαφούζος. Σε ό,τι αφορά στον Ιβάν Σαββίδη επέστρεψε στο ξενοδοχείο στις 15:07 καθώς είχε αποχωρήσει για λίγο για προσωπική του υπόθεση.

Τη συνάντηση είχε προγραμματιστεί να προλογίσουν ο Λάκοβιτς και ο Αυγενάκης. Στην ατζέντα υπήρξαν θέματα όπως η διάδοχη κατάσταση στην ΕΠΟ και οι εκλογές της, η επόμενη ημέρα στο ποδόσφαιρο μετά την αποχώρηση των FIFA – UEFA το προσεχές καλοκαίρι, η επιλογή προσώπων κοινής αποδοχής για την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, αλλά και η αποκλιμάκωση της έντασης.

Η σειρά που κάθισαν στο τραπέζι: Μελισσανίδης, Λυσάνδρου, Μαρινάκης, Πέρι (UEFA), Χούμπελ (FIFA/UEFA), Νικολά (UEFA), Αυγενάκης, Λάκοβιτς (UEFA), Γεωργίου (UEFA), Γραμμένος, Αλαφούζος, Σαββίδης.

Τα πλάνα της ΕΡΤ μέσα από την αίθουσα:

Οι αφίξεις στη Μεγάλη Βρετάνια:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή