«Σημαντική προσπάθεια η ΕΠΣ Ηρακλείου, το ματς με την Πορτογαλία θα γίνει στην Αθήνα»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος της ΕΠΣ Ηρακλείου στις Αρχάνες για τον τελικό ανάμεσα στον ΠΟΑ και τον Ρωμανό.

Ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ και άλλοτε αρχηγός της Εθνικής ομάδας στο έπος του 2004, μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV, για την προσπάθεια της ΕΠΣ Ηρακλείου να αναβιώσει τον τελικό του Euro, που κατέκτησε η Εθνική μας κόντρα στην Πορτογαλία.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου και προσωπικό μου φίλο, Νίκο Τζώρτζογλου για την πρόσκληση σε μένα και την οικογένεια μου. Είναι ένα αγώνας γιορτή για το ποδόσφαιρο της πόλης. Γενικότερα θα ήθελα να πω, ότι όλοι οι διεθνείς θεωρούμε την Κρήτη το σπίτι της Εθνικής. Πάντα όταν αγωνιζόμαστε εδώ, ο κόσμος ήταν κοντά μας. Ο Νίκος αγαπάει τον τόπο, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική, ενώ η προσφορά του είναι σημαντική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Ζαγόρ».

Ερωτηθείς για την προσπάθεια αναβίωσης του τελικού του Euro 2004 της Εθνικής Ελλάδας με την Πορτογαλία, υπογράμμισε ότι έχει προγραμματιστεί να γίνει στην Αθήνα: «Ίσως δεν υπάρχει ακόμη η ενημέρωση, όμως το παιχνίδι αυτό θα γίνει στην Αθήνα. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη, με πιθανότερη ημερομηνία τις 4 Ιουλίου. Φυσικά και μόνο η προσπάθεια που γίνεται από την ΕΠΣΗ είναι πολύ σημαντική».

Για την υποψηφιότητα του ως Ευρωβουλευτής για δεύτερη φορά τόνισε: «Με τίμησε ξανά ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης για τις εκλογές στις 26 Μαΐου. Όλοι μας θα πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλό της χώρας. Το έχουμε ανάγκη αυτό. Εγώ στην πρώτη θητεία μου ήμουν στην Επιτροπή Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού. Οφείλουμε να επενδύσουμε στα παιδιά και στις νέες γενιές, γιατί διαφορετικά θα έχουμε αποτύχει».