Σκότωσε την πρώην γυναίκα του και αυτοκτόνησε σε ζωντανή μετάδοση

Print Friendly, PDF & Email

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση ενός άνδρα από την Καμπότζη, ο οποίος δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια πήδηξε από μία γέφυρα, βάζοντας τέλος στη ζωή του σε live μετάδοση στο Facebook.

Όπως μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο την αστυνομία, είναι η πρώτη τέτοια υπόθεση που καταγράφεται στη χώρα.

Το Facebook είναι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που επιλέγουν οι περισσότεροι πολίτες της Καμπότζης. Σχεδόν το ένα τρίτο του πληθυσμού της χώρας, που φτάνει τα 15,8 εκατομμύρια, είναι χρήστες του Facebook και το μέσο θεωρείται σημαντική πηγή πληροφόρησης, ειδικά για τους νέους.

Ο 21χρονος Ra Chhay Rath σκότωσε την πρώην σύζυγό του σε σχολείο χθες Πέμπτη, και στη συνέχεια πήγε στη γέφυρα Tsubasa, που ήταν κοντά, και πήδηξε μέσα στον ποταμό Μεκόνγκ. Η αυτοκτονία του μεταδόθηκε ζωντανά μέσω Facebook.

«Δεν έχει ξαναγίνει, ήταν η πρώτη τέτοια περίπτωση» δήλωσε στο Reuters ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, αναφερόμενος στην αυτοκτονία σε ζωντανή μετάδοση.

«Ψάχνουμε να βρούμε γιατί σκότωσε την πρώην γυναίκα του».

Το Reuters είχε πρόσβαση σε βίντεο της αυτοκτονίας που μοιράζονταν οι χρήστες του Facebook. Όπως σημειώνει, δεν ήταν σαφές εάν είχε κάποιος κάνει αναφορά για το συγκεκριμένο υλικό ή αν είχε ζητήσει να «κατέβει».

Εκπρόσωπος του Facebook στη Σιγκαπούρη ανέφερε πως η εταιρεία δεν ήταν σε θέση να κάνει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το σώμα του 21χρονου δεν έχει βρεθεί.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή