Περέιρα σε Σπανό: Οι ΕΠΣ μας πιέζουν να βάζουμε Έλληνες διαιτητές

Print Friendly, PDF & Email

Ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, επισκέφτηκε τη Δευτέρα (3/12) τα γραφεία της ΚΕΔ προκειμένου να εκφράσει τα παράπονά του για την αντιμετώπιση που έχουν φέτος οι Περιστεριώτες από τη διαιτησία.

«Δεν έχουμε την ίδια μεταχείριση με τις υπόλοιπες ομάδες που είναι στις υψηλές θέσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Σπανός και τόνισε πως ενώ τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο Ολυμπιακός είχαν συναινέσει για ξένο διαιτητή, τελικά στο μεταξύ τους ματς στο Περιστέρι ορίστηκε ο Ευαγγέλου, ο οποίος δεν είναι διεθνής.

Η ΚΕΔ από την πλευρά της άκουσε με προσοχή τις θέσεις και τα αιτήματα του Γιώργου Σπανού και δεσμεύτηκε πως στον β’ γύρο θα εξετάσει τις δυνατότητες που έχει για ορισμό αλλοδαπών διαιτητών και στα παιχνίδια των Περιστεριωτών με το λεγόμενο big 4.

Στην κουβέντα που έγινε, παρών ήταν και ο απεσταλμένος σύμβουλος της FIFA Πετρ Φούσεκ, με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα να ισχυρίζεται σύμφωνα με την «Live Sport» ότι υπάρχει συγκεκριμένο μπάτζετ για τους ξένους διαιτητές και πως υπάρχουν συνεχείς πιέσεις από τις ΕΠΣ για περισσότερους Έλληνες διαιτητές.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή