Στα δικαστήρια Σαλπιγγίδης – Βρύζας για δανεισμό 65.000 ευρώ

Print Friendly, PDF & Email

Στα δικαστήρια κατέληξαν οι συμπαίκτες στην Εθνική Ανδρών και στον ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Ζήσης Βρύζας, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Live Sport.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πριν από περίπου έξι χρόνια, ο «Σάλπι» είχε δανείσει με ιδιωτικό συμφωνητικό τον πρώην συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ ένα ποσό κοντά στις 65.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά ο παλαίμαχος επιθετικός ουδέποτε τα πήρε πίσω και για αυτό τον λόγο απευθύνθηκε στον δικηγόρο Γιώργο Βήτα.

Η αγωγή εκδικάστηκε στις 13 Νομεβρίου 2018 και στις 18 Απριλίου 2019 εκδόθηκε η απόφαση που δικαιώνει τον «Σάλπι», ο οποίος πλέον… κυνηγάει τον συνάδελφό του.

Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης έχει κηρύξει την απόφαση εν μέρει προσωρινά εκτελεστή για το ποσό των 30.000 ευρώ. Συνολικά, ωστόσο, έχει επιδικαστεί ένα ποσό που φτάνει τις 97.000 ευρώ (μαζί με τους τόκους, τα δικαστικά έξοδα κ.α.).

Ο Ζήσης Βρύζας, από την πλευρά του, δεν παρέστη προσωπικά στο δικαστήριο, ούτε είχε στείλει κάποιον νομικό εκπρόσωπό του, οπότε καταδικάστηκε ερήμην.

Η σύμβαση δανείου μεταξύ Σαλπιγγίδη και Βρύζα, που ήταν από το 2017 μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο τεχνικός διευθυντής στην ΕΠΟ και παλαιότερα μέλος της ΠΔΕ/ΕΠΟ συντάχθηκε και υπεγράφη το 2013, ο πρώτος πήρε μέρος των χρημάτων σε δύο δόσεις και τα υπόλοιπα έπρεπε να τα πάρει μέχρι το τέλος εκείνης της χρονιάς.

Το δάνειο έτσι μετατράπηκε σε οφειλή διαρκείας και οι δύο τους υπέγραψαν νέα τροποποιημένη σύμβαση για την εξόφληση του ποσού, κάτι που τελικά δεν έγινε.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή