Στη Βουλή φέρνει η Αννα Καραμανλή τις καταγγελίες Κούγια για τη Super League

Print Friendly, PDF & Email

Στη Βουλή φέρνει τις καταγγελίες Κούγια για το Πρωτάθλημα της Super League, η Αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή.

Η Βουλευτής Β΄Αθηνών αναφέρεται στα όσα κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφορικά με τη διαιτησία και τις υπόγειες σχέσεις μεταξύ ομάδων. Παράλληλα επισημαίνει την πρόθεση της ΠΑΕ να κινηθεί νομικά διερευνώντας το ενδεχόμενο αλλοίωσης αποτελέσματος στο τελευταίο αγώνα της ομάδας για λόγους που σχετίζονται με το στοίχημα.

Η κα Καραμανλή τονίζει ότι οι καταγγελίες πλήττουν την αξιοπιστία του Πρωταθλήματος και εμπλέκουν τις διοικήσεις ομάδων, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί να αιωρούνται κατηγορίες εναντίον τους. Ταυτόχρονα υπενθυμίζει ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού εμμέσως χρηματοδοτεί το Πρωτάθλημα μέσω των τηλεοπτικών συμβολαίων που προσέφερε και έχει διαφημίσει τις ρήτρες που συνοδεύουν αυτά τα συμβόλαια, ως εγγύηση της διαφάνειας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τέλος η κα Καραμανλή καλεί τον κ. Βασιλειάδη να προχωρήσει στην άμεση διερεύνηση των καταγγελιών και τον ρωτά σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσει για τη διασφάλιση της διεξαγωγής του Πρωταθλήματος κάτω από συνθήκες διαφάνειας και απόλυτης αμεροληψίας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή