Ανακοινώνεται η αναβολή του τελικού κυπέλλου, λόγω ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοινώνεται η τέλεση του τελικού κυπέλλου, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, που έχει προγραμματιστεί να γίνει το Σάββατο 5/6 στις 20.30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο λόγω της μη λειτουργίας του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Στη ΓΓΑ έγινε έκτακτη σύσκεψη για την αντιμετώπιση του θέματος και αποφασίστηκε η αναβολή του τελικού.

Πληροφορίες από τον Βόλο ανέφεραν ότι το θέμα των προβλεπόμενων στην υπουργική απόφαση για το ηλεκτρονικό ονομαστικό εισιτήριο δεν θα μπορεί να ξεπεραστεί μέχρι την τέλεση του τελικού ενώ οι αρχές, τόσο η αστυνομική όσο και η αποκεντρωμένη διοίκηση, έχουν ζητήσει να τηρηθούν όλες οι προβλέψεις του νόμου προκειμένου να δώσουν άδειες καταλληλότητας στου σταδίου και τέλεσης του τελικού κυπέλλου.

Η εν ισχύ υπουργική απόφαση προβλέπει ότι δεν δίνεται άδεια τέλεσης αγώνα σε γήπεδα που δεν έχουν σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου και δεν εκδίδουν αριθμημένα εισιτήρια. Το ίδιο ισχύει και για γήπεδα που δεν έχουν τουρνικέ.

Ο “νόμος Κοντονή” 4326/2015 αναφέρει ότι “Από την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 απαγορεύεται η συμμετοχή οποιασδήποτε ομάδας T.A.A. ή Α.Α.Ε. σε εθνικό πρωτάθλημα ή Κύπελλο Ελλάδος των αθλημάτων ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης, εφόσον δεν έχει βεβαιωθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού η καλή λειτουργία στην αθλητική εγκατάσταση στην οποία θα διενεργούνται οι αγώνες της ομάδας των προβλεπομένων στα άρθρα 41Ε και 41Γ του Ν. 2725/1999 συστημάτων ηλεκτρονικής εποπτείας και ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου…”

“Η ύπαρξη και καλή λειτουργία των ως άνω συστημάτων σε αθλητική εγκατάσταση στην οποία πρόκειται να διεξαχθεί αγώνας που εμπίπτει στην απαγόρευση της παραγράφου 1 του παρόντος, αποτελεί προϋπόθεση για την έκδοση της προβλεπόμενης στην παρ. 9 του άρθρου 56Α του Ν. 2725/1999, όπως ισχύει, άδειας τελέσεως αγώνα.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή