Στον Βασιλειάδη την Τετάρτη (22/5) η νέα Football League με οικονομικά αιτήματα

Print Friendly, PDF & Email

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος είχε την Τρίτη (21/5) την πρώτη του συνάντηση με τους εκπροσώπους των 12 νέων ομάδων που θα λάβουν μέρος στη νεοσύστατη Football League τη σεζόν 2019/20.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στο οικονομικό σκέλος, όπου οι ομάδες θεωρούν ότι τα έσοδα των 130.000 ευρώ που αντιστοιχούν σε κάθε μία ετησίως είναι πολύ μικρά για την επιβίωσή τους στην κατηγορία.

Ο κ. Λεουτσάκος αναγνώρισε τον προβληματισμό των νέων μελών και δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν προσπάθειες για να βελτιωθεί η κατάσταση. Μάλιστα αποφασίστηκε μαζί με οχτώ εκπροσώπους των ομάδων και τον ίδιο τον πρόεδρο της Football League να συναντήσουν την Τετάρτη (22/5) τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Στόχος των ομάδων της Football League είναι τα ετήσια έσοδα να ανέβουν στα 350.000 ευρώ με την αύξηση του ποσοστού βοήθειας από τη Super League 1 και τη Super League 2.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Football League:

«Την πρώτη συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα Football League 2019-2020, είχε σήμερα ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος και οι αντιπρόεδροι της Διοργανώτριας κ.κ. Γιαννόπουλος και Σταμούλης.

Παρούσες και οι 12 νέες ομάδες: Αιγάλεω, ΑΟ Καβάλα, ΑΠΣ Κρόνος Αργυράδων, Α.Σ Θεσπρωτός, Βέροια Π.Σ, ΓΑΣ Ιάλυσος, Διαγόρας Ρόδου, Ένωση Πανασπροπυργιακού – Δόξας Ασπροπύργου, Ιωνικός, Ολυμπιακός Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας, ΠΟ Τριγλία.

Μετά από μια εποικοδομητική συζήτηση όπου τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούν το επικείμενο πρωτάθλημα και την εύρυθμη λειτουργία του, αποφασίστηκε και κλείστηκε σχετική συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη αύριο στις 10 το πρωί».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή