Στον Βασιλειάδη το θέμα των μετοχών, «παρών» από ΑΕΚ,ΠΑΟΚ, ΠΑΟ

Print Friendly, PDF & Email

Επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, θα στείλει η Super League, προκειμένου να ξεκαθαριστεί το θέμα με τη μεταβίβαση μετοχών όσων παραπέμπονται σε δίκη για την υπόθεση της αλλοίωσης αποτελεσμάτων, όπως αποφασίστηκε στο ΔΣ της Πέμπτης (14/12), έπειτα από σχετικό αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Με την απόφαση συμφώνησαν τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο Λεβαδειακός που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Αντίθετα, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός ψήφισαν «παρών», ενώ ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ ψήφισε «λευκό».

Η σχετική ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση η τακτική Γενική Συνέλευση ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις χρήσεως 1/7/2016-30/6/2017 και την απαλλαγή των Μελών του Δ.Σ. από ευθύνη για τα πεπραγμένα της ίδιας χρήσεως.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της SUPER LEAGUE αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Ενέκρινε το Πρόγραμμα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ, 17ης-30ης αγωνιστικής.\

2/ Η SUPER LEAGUE, αποδεχόμενη αίτημα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, περί υποχρέωσης ή μη μεταβίβασης μετοχών σε περίπτωση κωλύματος άρθρου 3 Ν.2725/1999, με το οποίο συντάχθηκαν οι ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ενέκρινε την αποστολή επιστολής προς τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού. «Παρών» ψήφισαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΟΚ και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ ψήφισε «λευκό».

3/ Από την 1η αγωνιστική του Β’ Γύρου (16η αγωνιστική ημέρα) του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ, θα ισχύει μόνο το ηλεκτρονικό Φύλλο Αγώνα.

4/ Εγκρίθηκε η προγραμματική Σύμβαση με το Πανεπιστήμιο Πατρών για την αναβάθμιση των ηλεκτρονικών υποδομών της SUPER LEAGUE».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή