Στο τέλος της εβδομάδας η τηλεδιάσκεψη για το μέλλον του πρωταθλήματος

Print Friendly, PDF & Email

Τέλος της εβδομάδας αναμένεται να διεξαχθεί η τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Super League 1 προκειμένου να εξεταστούν τα σενάρια για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στην τηλεδιάσκεψη θα τεθούν τα σενάρια επανέναρξης της αγωνιστικής δράσης με τη διεξαγωγή των πλέι-οφ και πλέι-άουτ.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, η εξάπλωση του ιού COVID-19 σε όλη την υφήλιο, δεν επιτρέπει προβλέψεις για την ακριβή ημερομηνία επανέναρξης των πρωταθλημάτων κι όλοι θα ακολουθήσουν τις «συντεταγμένες» που θα δοθούν  από την UEFA και τη FIFA. Στη Λίγκα πάντως, τοποθετούν χρονικά -σε πρώτη φάση- τις πιθανότητες «επανεκκίνησης» μέσα στο Μάιο ή στις πρώτες ημέρες του Ιούνη.

Επί του παρόντος ωστόσο, τα προληπτικά μέτρα προστασίας και περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού, που εφαρμόζονται σε όλο τον κόσμο (με συνεχείς αναστολές κάθε αθλητικής δραστηριότητας) πηγαίνουν διαρκώς τις ημερομηνίες προς τα… πίσω.

Η διάθεση που υπάρχει πάντως σε όλους τους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν, όσο κι αν τραβήξει αυτό χρονικά και πάνω σ’ αυτή την κατεύθυνση θα επικεντρωθεί και η κουβέντα ανάμεσα στα μέλη της Λίγκας, στην τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη (2/4) ή Παρασκευή (3/4).

Καμία δημοσίευση για προβολή