Στράτος: "Ζητάμε την ταχύτερη άρση της διακοπής του πρωταθλήματος"

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, εξερχόμενος από τη συνάντηση που είχε, παρουσία του Βασίλη Γκαγκάτση, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, επιβεβαίωσε το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ του Soccerplus, περί αντίθεσης της Super League, στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στράτος, τόνισε: «Η διακοπή δεν ωφελεί κανέναν και σε τίποτα, ακυρώνει ό,τι θετικό έχει γίνει και υφίσταται. Θέτει σε τεράστια διακινδύνευση ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο πέρα από τις οικονομικές συνέπειες επί δικαίων και αδίκων σε όλες τις ομάδες του συνεταιρισμού μας.

Υφίσταται νόμος και προβλεπόμενες ποινές να καταλογίσουν τα αρμόδια θεσμικά όργανα. Εμείς έχουμε δική μας άποψη. Σε ό,τι κριθεί επιβεβλημένο και απαραίτητο στο νομοθετικό πλαίσιο και τα αρμόδια όργανα θα συζητήσουμε, πάντα σε συμφωνία με τους αρμόδιους θεσμούς.

Θα είμαστε αρωγοί, έχουμε καταθέσει προτάσεις που θα της επαναφέρουμε. Δεν είχαμε διάσταση απόψεων, η διακοπή δεν συμβάλλει σε τίποτα, μπορεί να αποτελέσει οπισθοδρόμηση στον ευκταίο στόχο και άλλοθι για να κρυφτούν ορισμένοι πίσω από αυτήν.

Ζητάμε την ταχύτερη άρση της διακοπής, έχουμε απόψεις και θα είμαστε παρόντες όταν μας ζητηθεί στο βαθμό που μας αναλογεί».