”Στo PAOK TV δεν υπάρχουν μαγειρέματα με τις κάμερες και το VAR”

Print Friendly, PDF & Email

Ο υπεύθυνος των New Media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, εξέφρασε την ικανοποίηση για την ανταπόκριση του κόσμου στο PAOK TV, ενώ ξεκαθάρισε πως στο PAOK TV γίνεται μια αντικειμενική προσπάθεια με σεβασμό στον αντίπαλο.

Για το ότι το PAOK TV είναι πρώτο στις αναζητήσεις της Google: «Είναι ένα γεγονός ενδεικτικό της ανταπόκρισης του κόσμου. Και, μάλιστα, πρέπει να θέσουμε υπόψιν ότι στις αναζητήσεις υπάρχει από τον Αύγουστο του 2019. Μέσα σε τέσσερις μήνες κατάφερε να ξεπεράσει πολύ σημαντικά γεγονότα όπως το Τσάμπιονς Λιγκ, το Κόπα Αμέρικα και το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ».

Για το αν αυτό αποτυπώνεται και στον αριθμό συνδρομητών: «Αποτυπώνεται. Το PAOK TV έχει φτιάξει μια γερή βάση συνδρομητών είτε μιλάμε για ετήσιες συνδρομές, είτε για pay per view. Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και στο μέλλον θα έχουμε περισσότερα πράγματα να προσφέρουμε. Οι κινήσεις που έγιναν είναι η συμφωνία για τους αποκωδικοποιητές ώστε να είναι δυνατή η παρακολούθηση του PAOK TV από οποιαδήποτε τηλεοπτική συσκευή. Το smart TV app για τηλεοράσεις LG ελέγχεται και γίνεται το τεστάρισμα με στόχο να λειτουργήσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Ήδη ξεκίνησε η ανάπτυξη για το app σε τηλεοράσεις Samsung, ενώ είμαστε σε συνεχείς συζητήσεις με εταιρείες του εξωτερικού για αναβάθμιση των υπηρεσιών και νέες τεχνικές και πράγματα που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μπορέσουμε να δούμε από τη νέα σεζόν».

Για το γεγονός ότι το PAOK TV οδεύει προς μονιμοποίηση: «Με αυτή τη λογική συνεχίζουμε και προσπαθούμε να αναπτυχθούμε. Ποδόσφαιρο είναι, δεν ξέρουμε τι θα γίνει από τη μια μέρα στην άλλη, όμως εμείς οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το PAOK TV καλύτερο, να προσφέρουμε πράγματα που δεν υπάρχουν στην τηλεόραση και λόγω του ίντερνετ μπορούμε να τα προσφέρουμε στους συνδρομητές μας. Στο παιχνίδι με την Ξάνθη και ο τελευταίος καχύποπτος κατάλαβε ότι το PAOK TV είναι μια εντελώς αντικειμενική προσπάθεια, παρουσιάζονται τα πράγματα όπως γίνονται. Δεν υπάρχουν μαγειρέματα με κάμερες και VAR. Σεβόμαστε τους αντιπάλους στις εκπομπές μας. Η αξιοπιστία είναι το μεγαλύτερο συν αυτής της προσπάθειας. Είναι μια κανονική προσπάθεια με παραγωγές ευρωπαϊκού επιπέδου και όσο προχωρά το Πρωτάθλημα θα δείτε περισσότερα πράγματα στο κομμάτι της παραγωγής που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από οποιοδήποτε κανάλι».

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή