“Συζητάμε ένα ανοικτό δημοκρατικό σύστημα ανάδειξης της ηγεσίας της ΕΠΟ”

Print Friendly, PDF & Email

Στην πρόθεση της κυβέρνησης να αλλάξει το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ αναφέρθηκε ξανά ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα ”Βραδυνή της Κυριακής”

Σημεία από την συνέντευξη:

–    Εξακολουθώ να κάνω τη δουλειά μου με διαφάνεια, πίστη και αφοσίωση στο πλαίσιο που είχαμε θέσει προεκλογικά για τον αθλητισμό.

–    Υλοποιούμε σειρά μεταρρυθμίσεων για την εξυγίανση στον αθλητισμό, την ποιοτική βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των δομών του.

–    Στο ποδόσφαιρο, βρισκόμαστε στο στάδιο που αναμένουμε τις προτάσεις των υπερκείμενων ποδοσφαιρικών αρχών. Η Πολιτεία έχει την βούληση και τη διάθεση να προχωρήσει σε αλλαγές.  Και το έκανε όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά σε πολλούς τομείς και «έσπασε αυγά».

–    Η Πολιτεία έχει δείξει τις διαθέσεις της και με μεγάλη ικανοποίηση συζητάμε ένα ανοικτό δημοκρατικό σύστημα ανάδειξης της ηγεσίας της ΕΠΟ, που θα προκύψει από τις εκλογές που πρόκειται να διεξαχθούν τους προσεχείς μήνες.

–    Δεν είμαστε Υφυπουργείο Ποδοσφαίρου, αλλά Αθλητισμού και πρώτα είναι ο αθλητής. Η πλειοψηφία της κοινωνίας μας ασχολείται, παρακολουθεί και συγκινείται και με τα υπόλοιπα αθλήματα.

–    Αθλητισμός είναι και οι εγκαταστάσεις μας, τις οποίες φροντίζουμε να παραδώσουμε ασφαλείς και αναβαθμισμένες μέσα από συγκεκριμένα προγράμματα που «τρέχουμε».

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή