Συμφωνία ανάμεσα σε Κούγια και Πηλαδάκη για τη χρήση του γηπέδου της ΑΕΛ

Print Friendly, PDF & Email

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας με δήλωσή του τόνισε πως υπήρξε συμφωνία με τον Κώστα Πηλαδάκη προκειμένου οι «βυσσινί» να συνεχίζουν να αγωνίζονται στο AEL FC Arena.

Σε συμφωνία για τη χρήση του AEL FC Arena ήρθαν ο Αλέξης Κούγιας και ο Κώστας Πηλαδάκης με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ με προσωπική του δήλωση να αναφέρεται στους όρους της συμφωνίας.

Η δήλωση του Κούγια αναφέρει:

“Με την αφορμή της νέας συμφωνίας η οποία υπεγράφη με την ΓΗΠΕΔΟ ΑΕ, θέλω να κάνω την εξής δήλωση. Μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής στην θέση του ιδιοκτήτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ, έχω αποφασίσει να καταργήσω κάθε δημόσια αντιπαράθεση με τον οιονδήποτε, ο οποίος είτε είναι στο στενό περιβάλλον της ΑΕΛ, είτε είναι στο ευρύτερο περιβάλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οιανδήποτε διαφορά μου, με τον οιονδήποτε, θα την λύνω μέσω των θεσμικών οργάνων χωρίς καμία δημοσία ανακοίνωση.

Θα ανακοινώνω χωρίς χαρακτηρισμούς, μόνο σε ποιο θεσμικό όργανο έχω προσφύγει.

Με αφορμή την νέα συμφωνία με την ΓΗΠΕΔΟ ΑΕ για την χρήση του AEL FC ARENA μεταξύ εμού και του κ. Πηλαδάκη έγιναν αμοιβαίες υποχωρήσεις και καταλήξαμε χωρίς τυμπανοκρουσίες – δημόσιες αντιπαραθέσεις – παρεμβάσεις τρίτων, σε μία συμφωνία η οποία είναι:

1.       Προς το συμφέρον των οπαδών της ΑΕΛ οι οποίοι θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας μας σε ένα πολιτισμένο και ασφαλές από τις καιρικές συνθήκες περιβάλλον και

2.       Προς την εξέλιξη της ΑΕΛικής ιδέας, την οποία ΑΕΛική ιδέα αποδείξαμε ότι υπηρετούμε τόσο εγώ όσο και ο κ. Πηλαδάκης, ο οποίος με την υποχώρηση του στο σεβαστό ποσό το οποίο καταβάλλουμε: 300.000,00€ + έξοδα συντήρησης γηπέδου + έξοδα καθαρισμού + έξοδα ηλεκτρικών εγκαταστάσεων + ασφάλιστρα, είναι κατά 70.000,00€ μικρότερα από αυτό που θα καταβάλλαμε με τα περσινά δεδομένα, αφού πλέον έχουμε δικαίωμα χρήσεων του εστιατορίου – καφέ και κυλικείων (αυστηρά κανείς δεν θα μπαίνει στο γήπεδο με καφέ, νερά, αναψυκτικά και προϊόντα αγορασμένα εκτός γηπέδου) με αντίστοιχα έσοδα και εγώ με την παραίτηση μου από το να διεκδικήσω την απαίτηση επιστροφής του ποσού των 54.000,00€ που μας επιδίκασε το Μονομελές Πρωτοδικείο Λάρισας δεχόμενο εν μέρει την αγωγή μας για μείωση του τιμήματος της χρήσεως του γηπέδου σε ποσό το οποίο είναι ακριβώς ίδιο με το ποσό που συμφωνήσαμε με τον κ. Πηλαδάκη.

Θέλω να εξάρω την συμπεριφορά του κ. Πηλαδάκη σε αυτές τις συζητήσεις, οι οποίες έγιναν με δική μου πρωτοβουλία, αφού άλλωστε ήταν, είναι και θα είναι οπαδός της ΑΕΛ, είναι ο μακροβιότερος ιδιοκτήτης στην ιστορία της (ελπίζω να τον ξεπεράσω και να γίνω εγώ ο μακροβιότερος ιδιοκτήτης) και να τονίσω ότι από την πλευρά μου δεν έχω καμία διάθεση αντιπαραθέσεως ούτε με τους συνεργάτες του (ελπίζω ούτε εκείνοι) και να εκκινήσω μία περίοδο απολύτου ειρήνης στο περιβάλλον της ΑΕΛ , ευχόμενος αυτή μου την προαίρεση να μην την εκλάβει κάποιος ως αδυναμία, γιατί δεν επιθυμώ οιανδήποτε αντιπαράθεση με κανένα.

Εύχομαι να έχουμε μία εξαιρετική ποδοσφαιρική χρονιά, όλοι μαζί να ανεβάσουμε την ΑΕΛ μας ψηλά και επιτέλους να γεμίσουμε αυτό το υπέροχο γήπεδο, το οποίο από τότε που εγκαινιάστηκε ουδέποτε γέμισε ούτε σε έναν αγώνα, σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν αγωνίσθηκε και οποιοσδήποτε και αν ήταν ιδιοκτήτης”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή