Συνάντηση ΕΠΟ – FIFA στο Μπαχρέιν για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Print Friendly, PDF & Email

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ ο πρόεδρος της Π.Δ.Ε./Ε.Π.Ο. Ιωάννης Δρόσος και ο εσωτερικός γραμματέας Αλέξανδρος Δέδες εκπροσώπησαν την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στο 67ο ετήσιο συνέδριο της FIFA στην Μανάμα του Μπαχρέιν.

Στη διάρκεια του συνεδρίου συζητήθηκαν θέματα καταστατικού της διεθνούς ομοσπονδίας, εξελέγησαν τα νέα μέλη των επιτροπών Ηθικής και εσωτερικού ελέγχου και δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για την διεκδίκηση της διοργάνωσης του παγκοσμίου κυπέλου 2026.

Στο πλαίσιο της παρουσίας τους στο Μπαχρέιν τα μέλη της Π.Δ.Ε. και ο σύμβουλος διοίκησης και επικοινωνίας της Π.Δ.Ε. Ιάκωβος Φιλιππούσης είχαν σειρά συναντήσεων με τον επιτετραμμένο της FIFA στην Ελλάδα Κωστάκη Κουτσοκούμνη και στελέχη της νομικής υπηρεσίας και του τμήματος εθνικών ομοσπονδιών της διεθνούς συνομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Τα βασικά θέματα των συναντήσεων είχαν να κάνουν με τις αλλαγές του καταστατικού της Ε.Π.Ο., την δρομολόγηση της διαδικασίας για τον καθορισμό της ημερομηνίας διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης και Εκλογικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο. και το περιεχόμενο της επικείμενης προγραμματισμένης συνάντησης, στις 18 Μαΐου στην Ζυρίχη, του προέδρου της Π.Δ.Ε. με την αθλητική ηγεσία της Ελλάδας, τον κ. Κουτσοκούμνη και κορυφαία στελέχη της FIFA.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή