Συναδινός: Έστειλα στην ΕΠΟ το βούλευμα για τη "σύσταση συμμορίας" στο ποδόσφαιρο

Print Friendly, PDF & Email

Tην αποστολή στην ΕΠΟ του βουλεύματος με το οποίο 28 πρόσωπα παραπέμπονται σε δίκη με τις κατηγορίες της σύστασης συμμορίας και της αλλοιώσης αποτελέσματος αγώνα, που είναι κακούργημα, πέραν του βουλέυματος, που αφορά την υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιώματων κυπέλλου 2004 – 2005, γνωστοποίησε την Παρασκευή 21/6 ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ι. Συναδινός, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ και τον Δ. Μαλισιώβα.

Μεταξύ άλλων ο κ. Συναδινός, είπε:

Το ένα βούλευμα είναι από το 2018 και αφορά τα τηλεοπτικά της ΕΠΟ. Παραπέμπονται οκτώ άτομα. Έχουμε και την απόφαση 804/17.04.2019, αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου, όπου παραπέμπονται σε δίκη για κακούργημα άλλα 28 άτομα. Αυτό αφορά την σύσταση συμμορίας, είναι για τα στημένα παιχνίδια.

Εφόσον στο γραφείο του γενικού γραμματέα Αθλητισμού φτάνουν τα έγγραφα οφείλει να τα στείλει στις ποδοσφαιρικές αρχές.

Το ένα εστάλη στην ΕΠΟ και το άλλο με τα τηλεοπτικά στην ΕΠΟ και στην Super League.

Οι δύο φορείς να κάνουν την διαδικασία που προβλέπεται ώστε αυτοί που αναφέρονται στα βουλεύματα αν έχουν διοικητική θέση να εκδοθεί διαπιστωτική πράξη έκπτωσης.

Ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί. Αν δεν το κάνουν οφείλει να το κάνει ο γενικός γραμματέας αθλητισμού και να κηρύξει έκπτωτα τα ΔΣ που δεν το κάνουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here