Συναντήθηκε με τους προπονητές των μικρών Εθνικών ομάδων ο Φαν’τ Σχιπ

Print Friendly, PDF & Email

Ο κ. Τζον Φαν΄τ Σχιπ και οι συνεργάτες του στην Εθνική Ανδρών παρουσίασαν τη Δευτέρα 09/12/2019 στους προπονητές των μικρότερων Εθνικών Ομάδων, τη φιλοσοφία με την οποία προσεγγίζουν τις προπονήσεις και τους αγώνες των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων.

Η συνάντηση με τον ομοσπονδιακό τεχνικό στην οποία έλαβαν μέρος οι προπονητές των υπόλοιπων Εθνικών Ομάδων είχε δύο σκέλη. Το πρωί πραγματοποιήθηκε το θεωρητικό σκέλος της παρουσίασης σε αίθουσα ξενοδοχείου της Γλυφάδας, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας τα τεχνικά τιμ των εθνικών ομάδων παρακολούθησαν την προπόνηση της Εθνικής Νέων Κ18, στην οποία ο Ολλανδός τεχνικός και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δείξουν στους συναδέλφους τους το προπονητικό και αγωνιστικό πλάνο τους και σε πρακτικό επίπεδο.

Τη συνάντηση αυτή θα ακολουθήσουν και άλλες, τόσο τεχνικού όσο και οργανωτικού περιεχομένου, καθώς μακροπρόθεσμος στόχος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι η σταδιακή αφομοίωση ενιαίας προπονητικής, αγωνιστικής και οργανωτικής φιλοσοφίας στα τμήματα των Εθνικών Ομάδων, από ποδοσφαιριστές, προπονητές και όλους τους εμπλεκόμενους.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε επίσης συνάντηση των προπονητών των μικρότερων ηλικιακά Εθνικών, με τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών Ομάδων κ. Κώστα Κωνσταντινίδη, στην οποία συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα και έγινε απολογισμός των τελευταίων παιχνιδιών των εν λόγω ομάδων.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή