Συναυλία αλληλεγγύης στην Ηριάννα με Αγγελάκα, Παπακωνσταντίνου, Manu Chao

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης του αγώνα της Ηριάννας διοργανώνεται την Παρασκευή στο πάρκο Γουδή.

Στη συναυλία συμμετέχουν οι: Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Αγγελάκας, Manu Chao, Νατάσσα Μποφίλιου, VIC, Φοίβος Δεληβοριάς, Χαΐνης Δ. Αποστολάκης, Ματούλα Ζαμάνη, Δημήτρης Μυστακίδης, Σπύρος Γραμμένος, Social Waste.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00 ενώ αντί εισιτηρίου διατίθεται κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης 5€ για τον δικαστικό αγώνα της Ηριάννας.

Ο χώρος βρίσκεται στα 400 μέτρα από τον σταθμό του μετρό “Κατεχάκη”, ενώ πρόσβαση υπάρχει και με τις λεωφορειακές γραμμές 622 (Γουδή – Άνω Γαλάτσι), 815 (Γουδή – Ταύρος), 230 (Ακρόπολη – Ζωγράφου), 140 (Πολύγωνο – Γλυφάδα, 245 (Πολυτεχνειούπολη- Νέος Κόσμος) καθώς και με τη Δημοτική συγκοινωνία του Δήμου Ζωγράφου (Δ2, Δ1).

Στις 16 Οκτωβρίου εξετάζεται, για δεύτερη φορά, από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών της Αθήνας η αίτηση αναστολής έκτισης της ποινής της Ηριάννας Β.Λ. και του συγκατηγορούμενού της, Περικλή, μετά την πρώτη απορριπτική απόφαση τον περασμένο Ιούλιο που πυροδότησε κύμα αντιδράσεων.

Η νεαρή πανεπιστημιακός παραμένει έγκλειστη μετά την καταδίκη της σε 13 χρόνια κάθειρξη με βάση ένα έωλο κατηγορητήριο, όπως πρώτο αποκάλυψε το Documento.

“Η Ηριάννα καταδικάστηκε την 1η Ιουνίου σε 13 χρόνια κάθειρξη με βάση τον τρομονόμο 187Α. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται έγκλειστη χωρίς κανένα στοιχείο και, το πιο σημαντικό, χωρίς κανένα λογικό επιχείρημα. Μια κατάφωρη αδικία που, αν περάσει σήμερα, αύριο θα έχουμε χτίσει τις δικές μας φυλακές.

Οι φωνές, η μουσική και οι στίχοι αγαπημένων μουσικών καλλιτεχνών ενώνονται σε μια μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης «Για την Ηριάννα». Σπάμε τη σιωπή και το φόβο και δίνουμε δύναμη στον αγώνα για την αλήθεια και το δίκαιο”, αναφέρουν οι διοργανωτές της συναυλίας.

Πηγή: documentonews.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή