Συνελήφθη ο πρωταθλητής των πολεμικών τεχνών Κόνορ Μακ Γκρέγκορ (video)

Print Friendly, PDF & Email

O πρωταθλητής των πολεμικών τεχνών Κόνορ Μακ Γκρέγκορ παραδόθηκε τελικά στην αστυνομία της Νέας Υόρκης μετά από επίθεση που εξαπέλυσε με άλλα άτομα σε όχημα που μετέφερε μαχητές του Ultimate Fighting Championship (UFC).

Σύμφωνα με την Washington Post ο Ιρλανδός αθλητής πολεμικών τεχνών διώκεται με κατηγορίες για σωματική επίθεση, που έστειλε τον μαχητή Michael Chiesa στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τον σαββατιάτικο αγώνα μεταξύ Μαξ Χολογουέι και Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ για το Ultimate Fighting Championship με το νικητή να παίρνει τη χρυσή ζώνη στην κατηγορία ελαφρών βαρών. O Mακ Γκρέγκορ άρπαξε μια μικρή σκάλα και την πέταξε στο λεωφορείο με τους αθλητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι «παρών» στα επεισόδια ήταν και ο Artem Lobov που έχει τελειώσει από το UFC, καθώς ήδη τον έβγαλαν από την κάρτα του UFC 223.

Σύμφωνα με τον Independent ο Μακ Γκρέγκορ παρέμεινε χθες βράδυ υπό κράτηση και σήμερα το πρωί επρόκειτο να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου στο Μπρούκλιν. Λόγω των επεισοδίων ακυρώθηκαν τρεις αγώνες της UFC που ήταν προγραμματισμένοι για το Σάββατο.

ΠΗΓΗ: documentonews