"Συνεχίζω με υπευθυνότητα και ειλικρίνεια απέναντι στους χιλιάδες συμπολίτες μου"

Print Friendly, PDF & Email

Για την προσωρινή διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης, σημειώνοντας ότι στηρίζει τον νυν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, ενόψει εκλογών και πως θα συνεχίσει να πορεύεται με υπευθυνότητα και ειλικρίνεια απέναντι σε όσους τον ψήφισαν στο παρελθόν.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ενημερώθηκα σήμερα από την Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας για την προσωρινή μου διαγραφή από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Την μεγάλη πατριωτική παράταξη που με συνέπεια, ήθος και αξιοπρέπεια υπηρετώ από τα δεκαέξι μου χρόνια.

Από την πρώτη συνάντηση με τα στελέχη του κόμματος έκανα σαφή την θέση μου ως προς την υποψηφιότητα του κ. Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Μια επιλογή ήττας όπως χαρακτηριστικά ανέφερα. Με την τότε τοποθέτηση μου επισήμανα ότι θα συνεχίσω να στηρίζω το έργο της παράταξης ‘’Νέα Πελοπόννησος’’ και τον νυν περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη στο κοινό όραμα για μια ισχυρή Περιφέρεια.

Παραμένω πιστός στις ιδεολογικές αρχές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας όπως τις εμπνεύστηκε ο αείμνηστος Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής και ταυτόχρονα συνεχίζω να πορεύομαι με υπευθυνότητα και ειλικρίνεια απέναντι στους χιλιάδες συμπολίτες μου που με εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια με την ψήφο τους.

Βασίλειος Γ. Σιδέρης
Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here