Σύσταση Επιτροπής Εργασίας για την παρακολούθηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΓΓΑ

Print Friendly, PDF & Email

Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αποφασίστηκε η σύσταση, στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τετραμελούς Επιτροπής Εργασίας με σκοπό την παρακολούθηση, την αξιολόγηση και τον συντονισμό του έργου των διοικήσεων όλων των εποπτευόμενων από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) αθλητικών εγκαταστάσεων του νομού Αττικής.

Η Επιτροπή Εργασίας θα φροντίζει για την προαγωγή και ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών  διαχείρισης, εκμετάλλευσης, ασφαλούς λειτουργίας και αντιμετώπισης οποιουδήποτε εν γένει οργανωτικού θέματος των ιδίων ως άνω αθλητικών εγκαταστάσεων.

Επικεφαλής της Επιτροπής Εργασίας ορίζεται ο Κωνσταντίνος Χαλιορής, οικονομολόγος και Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης».

Μέλη της τετραμελούς Επιτροπής Εργασίας θα είναι οι πρόεδροι των Διοικητικών Συμβουλίων του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ, καθώς  και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά.

Η Επιτροπή Εργασίας δύναται να χρησιμοποιεί τις δομές και το προσωπικό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διευκόλυνση του έργου της και σύμφωνα με τις ανάγκες της, ενώ για τις εργασίες της δεν θα καταβληθεί αποζημίωση.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή