Τέλος ο Αναστασιάδης, σε αναζήτηση νέου προπονητή για την Εθνική Ανδρών η ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Η συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ, Ευ. Γραμμένου με τον προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Αγ. Αναστασιάδη “επισφράγισε”, τη λύση της συνεργασίας τους, που θεωρούνταν δεδομένη μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στους δύο εντός έδρας αγώνες του περασμένου Ιουνίου με την Ιταλία και την Αερμενία και την κρίση στους κόλπους της ομάδας με αφορμή τις δηλώσεις Παπασταθόπουλου.

Πλέον η ΕΠΟ βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων της Εθνικής για το EURO 2020 που είναι στις αρχές Σεπτεμβρίου

Ο Αγγελος Αναστασιάδης προσελήφθη από την ΕΠΟ τον περασμένο Οκτώβριο με στόχο να προκληθεί ένα “ηλεκτροσόκ” στην Εθνική ομάδα αλλά η πορεία της στα προκριματικά του Euro 2020 δεν ήταν η αναμενόμενη με δύο ήττες (από Ιταλία και Αρμενία), μία νίκη (με Λιχτενστάιν) και μία ισοπαλία (με Βοσνία – Ερζεγοβίνη) στα προκριματικά του Euro 2020 και μία ήττα από την Τουρκία, σε φιλικό παιχνίδι. Επίσης, είχε μία νίκη με τη Φινλανδία (1-0) και μία ήττα από την Εσθονία (1-0) στα δύο τελευταία παιχνίδια της Εθνικής στο Nations League, τον περασμένο Νοέμβριο.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή