Τασουλής: ”Το προϊόν ποδόσφαιρο βιάζεται και όλοι κοιτάμε αμέτοχοι τις εξελίξεις”

Print Friendly, PDF & Email

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης και γενικός γραμματέας του ΠΣΑΠ, Χρίστος Τασουλής μέσω των social media αναφέρθηκε στην απόφαση της ΕΠΟ να αναστείλει τη δυνατότητα προσφυγής ποδοσφαιριστών κατά ΠΑΕ μέχρι τις 30/6 και σχολίασε ότι η πλειοψηφία των παικτών που αγωνίζονται στις μικρές κατηγορίες δεν μπορούν πλέον να διεκδικήσουν τα χρήματά τους, παρότι είναι λίγα και ζουν από αυτά.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Όταν νίπτουμε τας χείρας μας στη διαμάχη των ισχυρών με τους ανίσχυρους, στην πραγματικότητα επιλέγουμε τη θέση του ισχυρού.

Δεν παραμένουμε ουδέτεροι.

Απόφαση της ΕΠΟ για αναστολή προσφυγών μέχρι 30/6

Δηλαδή κάποιος που θέλει να διεκδικήσει χρήματα ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, που έχει σπάσει τα πόδια του για να ζήσει την οικογένεια του και να πληρώσει τα έξοδα που τρέχουν, να μην μπορεί…

Πρέπει όλοι να γνωρίζουμε το χάσμα που υπάρχει στις αμοιβές των ποδοσφαιριστών. Τι κι αν μια μειοψηφία του 5% των ποδοσφαιριστών χαίρεται τις απολαβές των ΠΑΕ? Πάνω από το 60% των ποδοσφαιριστών έχουν συμβόλαια με τον ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ και παρ’όλα αυτά μένουν απλήρωτοι για μήνες, με συνέπεια να αναγκάζονται να προσφύγουν στα αθλητικά δικαστήρια.

Προσωπικά βρίσκομαι στην προνομιούχα θέση να ανήκω στις λίγες ομάδες που μου τα παρέχουν όλα. Κάποιοι συνάδελφοι μας όμως ξεκίνησαν να παίζουν ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ και ακόμα χειρότερα, ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ για μήνες.

Δεν γίνεται εν έτει 2020, να θέλουμε να λέμε ότι είμαστε μια προηγμένη χώρα, να λέμε δεξιά και αριστερά ότι προσπαθούμε να βελτιώσουμε το προϊόν αυτό που λέγεται ποδόσφαιρο, να υπερηφανευόμαστε ότι καταγόμαστε από την χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία και με μια απόφαση που κάποιοι κύριοι πήραν ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ , ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ που μπορεί να έχει κάποιος συνάδελφος μας για να διεκδικήσει δεδουλευμένα 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ τουλάχιστον

Θέλετε οι ποδοσφαιριστές να βάλουν πλάτη για να σωθεί το ποδόσφαιρο? Αφήστε τους να βάλουν λοιπόν, γιατί αυτοί είναι το ποδόσφαιρο. Αυτοί είναι οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΈΣ! Σε ένα ποδόσφαιρο που καταστρέφετε κάθε μέρα με τις αποφάσεις σας κύριοι. Το προϊόν ποδόσφαιρο ΒΙΆΖΕΤΑΙ και όλοι κοιτάμε αμέτοχοι τις εξελίξεις.

Όσο για το ποιος σκέφτεται την κοινωνία και ποιος όχι δεν θα ήθελα να το σχολιάσω. Εξάλλου οι πράξεις μιλάνε από μόνες τους.

Ας γκρεμίσουμε τα τείχη με την αστερόσκονη που έχουμε χτίσει γύρω από την εικόνα του ποδοσφαιριστή και ας του δώσουμε επιτέλους τη μπάλα να παίξει όπως ξέρει καλύτερα ο ίδιος.

Υ.Γ. Όλοι άλλωστε σε αυτή τη χώρα έχετε ένα φίλο που παίζει επαγγελματικά στη SL2 ή στη FL. Ρωτήστε αυτόν αν ισχύουν τα παραπάνω…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή