Τελευταία εβδομάδα εγγράφων για το Poikilo Night Trail

Print Friendly, PDF & Email

Η αντιστροφή μέτρηση για τη μοναδική δρομική και ποδηλατική εμπειρία έχει αρχίσει. Οι φίλοι του αθλητισμού θα αποχαιρετήσουν τον Ιούνιο συνδυάζοντας τρέξιμο και ποδήλατο με τη συμμετοχή τους στο 7° Poikilo Night Trail το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019.

Με τη σφραγίδα του Ποδηλατικού Δρομικού Συλλόγου «Οδυσσέας Πετρούπολης» η διοργάνωση θεσμός αποτελεί σημαντική ημερομηνία στο καλεντάρι των δρομέων και των ποδηλατών που δοκιμάζουν τις αντοχές τους στα απαιτητικά μονοπάτια του υπέροχου Ποικίλου Όρους , αγωνίζονται κάτω από τον έναστρο ουρανό και «ταξιδεύουν» με τη μοναδική θέα της φωτισμένης Αττικής.

Το event περιλαμβάνει δυο διαδρομές νυχτερινού ορεινού τρεξίματος (MTR) 5 χιλιομέτρων για αρχάριους δρομείς και περιπατητές και 10 χιλιομέτρων για δρομείς, καθώς και αγώνα νυχτερινής ορεινής ποδηλασίας (MTB) 25 χιλιομέτρων. Οι αθλητές μπορούν να λάβουν μέρος ΜΟΝΟ σε μια από τις τρεις διαδρομές καθώς οι εκκινήσεις θα δοθούν με διαφορά 30 λεπτών.

Οι εγγραφές συνεχίζονται.

Για να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία συμμετοχής στο 7oPoikilo Night Trail κάνεις την εγγραφή σου στο www.pdsoddysseas.gr. Οι εγγραφές θα κλείσουν την Κυριακή 23 Ιουνίου. Οι

Αθλητές και συνοδοί εκτός από την ικανοποίηση της συμμετοχής και της παρουσίας σε έναν μοναδικό νυχτερινό αγώνα θα απολαύσουν και τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι συνδιοργανωτές.

ναλυτικά:

Οι RETROX με τις μουσικές τους θα κρατήσουν σε υψηλά επίπεδα τα vibes.

Οι μπανάνες Orsero θα φροντίσουν για την ενεργειακή ενίσχυση.

Το ΖΑΓΟΡΙ φυσικό μεταλλικό νερο θα αποτελέσει χορηγό ενυδάτωσης.

Η μπύρα εζα θα αποτελέσει το κατάλληλο συνοδευτικό των εδεσμάτων που θα προσφερθούν απ’ την διοργάνωση.

Αναψυκτικά θα προσφερθούν σε όλα τα παιδιά που θα είναι στον χώρο για να παρακολουθήσουν τους αθλητές.

Ο αθλητισμός γεννάει εμπειρίες, και μια τέτοια που θα σας μείνει αξέχαστη είναι η συμμετοχή στο Poikilo NightTrail 2019.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες στο link του αγώνα http://www.pdsodysseas.gr/poikilo-night-trail-prokirixi

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή