Τζιόλης: «Αυτοί που αγαπάνε την Εθνική ομάδα στεναχωριούνται με την κατάσταση»

Print Friendly, PDF & Email

Σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε ο Αλέξανδρος Τζιόλης σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στην εθνική ομάδα αλλά και το πέρασμα του από την Σαουδική Αραβία.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης σχολίασε την κατάσταση στην Εθνική ομάδα τονίζοντας πως είναι στενάχωρο αυτό που συμβαίνει.

Αναλυτικά η συνέντευη Τζιόλη στον ρ/σ »ΣΠΟΡ FM»

Για την Εθνική ομάδα: «Τι να σχολιάσω… Η ομάδα βρίσκεται σε μια διαδικασία… καλό είναι να μην την αποσπάμε. Η προσπάθεια δείχνει να μην πηγαίνει στο σωστό δρόμο, φάνηκε και στα δύο τελευταία παιχνίδια που απογοητευτήκαμε. Δεν έχει γίνει κάποια πρόοδος, η ομάδα είναι στο σημείο που βρισκόταν πριν και χειρότερα. Είναι στενάχωρο, δεν μας αρέσει αυτή η κατάσταση. Αυτοί που αγαπάνε την ομάδα στεναχωριούνται με αυτή την κατάσταση».

Για τις συχνές αλλαγές προπονητών στην Εθνική τα τελευταία χρόνια: «Έχουν γίνει λάθη από τους αρμόδιους και έχουν στοιχίσει αυτά. Η ομάδα είχε μπει στο σωστό δρόμο και χωρίς ιδιαίτερους λόγους υπήρχε η απομάκρυνση του Σάντος και στη συνέχεια λάθος επιλογές και τρόποι… Δεν έκαναν το καλύτερο για την ομάδα όσοι έχουν τις τύχες στα χέρια τους, αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις».

Για την Σαουδική Αραβία και την Αλ Φέιχα στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη διετία: «Μια ομάδα που πρώτη φορά έπαιξε στην α εθνική, έκαναν προσπάθεια μεγάλη και επένδυσαν χρήματα. Μιλάμε ακόμη με την ομάδα, δεν ξέρω τι θα γίνει. Εμπειρία μεγάλη και σαν χώρα και σαν πρωτάθλημα… Αν δεν πάνε καλά τα πράγματα δεν έχουν υπομονή, αλλάζουν εύκολα τους προπονητές».

Για το αν συνιστά σε κάποιον να πάει στη Σαουδική Αραβία: «Πριν πάω εγώ εκεί, ήταν και για εμένα κάτι το άγνωστο και μακρινό. Σκέφτεσαι ότι μπορεί να είναι υποανάπτηκτα. Φυσικά το χρηματικό παίζει το ρόλο του. Το πρωτάθλημα όμως γίνετια πολύ δυνατό, έρχονται παίκτες και προπονητές παγκόσμιας φήμης. Αν κάποιος νομίζει ότι φεύγει από την Ελλάδα και πάει σε ένα πρωτάθλημα χαμηλότερου επιπέδου, είναι γελασμένος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here