Τζώρτζογλου: Μένουμε σπίτι και βγαίνουμε μόνο για να δώσουμε αίμα

Print Friendly, PDF & Email

Έκκληση προς τον κόσμο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού να συμμετέχει στην εθελοντική αιμοδοσία που γίνεται στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης κάνει με προσωπική του δήλωση ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου:

«Οι μέρες που διανύουμε είναι κρίσιμες. Η μάχη για την προστασία μας από τον κορωνοϊό συνεχίζεται. Ένα από τα μεγάλα όπλα σε αυτή την μάχη είναι η προσφορά αίματος σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Αυτή την περίοδο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης στην πλατεία Ελευθερίας λειτουργεί ένας σταθμός αιμοδοσίας. Καλώ όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους και να δώσουν αίμα καθώς υπάρχει μεγάλη ανάγκη.

Ήδη άνθρωποι του ποδοσφαίρου έχουν τρέξει και έχουν προσφέρει στην αιμοδοσία και αποτελούν παράδειγμα για όλους μας. Να επισημάνω ότι οι συνθήκες της αιμοδοσίας είναι απόλυτα ασφαλείς.

Αυτή την περίοδο μένουμε σπίτι αλλά βγαίνουμε μία φορά για να δώσουμε αίμα και να επιστρέψουμε στη συνέχεια στις οικίες μας, έχοντας επιτελέσει το ιερό αυτό καθήκον.

Και μην ξεχνάμε, ακολουθούμε πιστά όλες τις οδηγίες και προσέχουμε την ατομική μας υγιεινή για να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη, για να διαφυλάξουμε το πολυτιμότερο μας αγαθό. Την υγεία μας!»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή