“Τηλεοπτικό συμβόλαιο υπάρχει μόνο φέτος, να βρούμε πόρους για τα επόμενα χρόνια”

Print Friendly, PDF & Email

Παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδας Λεουτσάκος, υποστήριξε:

«Είναι ένα πρωτάθλημα που έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο. Θα ξεκινήσει στην ώρα του. Πιστεύω ότι θα είναι ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα με ιστορικές ομάδες που έχουν βαριά φανέλα. Ευελπιστούμε να γίνει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να ανταπεξέλθει η διοργανώτρια» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Ερωτηθείς για το εάν η διοργάνωση δύο πρωταθλημάτων αποτελεί βάρος για την λίγκα, ο ίδιος τόνισε: «Η διοργανώτρια ήταν έτοιμη σε αυτό το εγχείρημα. Δεν είναι βάρος, ίσα ίσα αισθάνομαι ευχαρίστηση. Είναι ιστορικές ομάδες, οι παράγοντες κατανοούν και υπάρχει συνεννόηση. Θεωρώ θα είναι πολύ καλό πρωτάθλημα και σε αυτό το μοτίβο κινούνται και οι ίδιοι. Πάνω απ’ όλα πρέπει να αναβαθμίσουμε το προϊόν για να έρθουν καλύτερες μέρες.

Οι ιδιοκτήτες θα βλέπουν παρέα τα παιχνίδια και αυτό είναι σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τη βοήθεια και του υπουργού θα πάμε καλύτερα. Ήδη γίνονται προσπάθειες στην αγορά. Τηλεοπτικό συμβόλαιο υπάρχει μόνο για φέτος. Πρέπει να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα για να βρούμε πόρους για τα επόμενα δύο και τρία χρόνια. Και θεωρώ ότι και τα δύο πρωταθλήματα μπορούν να βρουν.

Χρειαζόμαστε και τη βοήθεια των ΜΜΕ. Πρέπει να διαφημιστούν ανάλογα και τα δύο πρωταθλήματα. Να δείξουμε ότι γίνεται ένα restart και να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα στον Έλληνα φίλαθλο. Και οι παράγοντες έχουν καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει σε πολλά πράγματα. Σας χρειαζόμαστε και η κριτική θα μας κάνει καλύτερους. Να διορθώσουμε τα λάθη και να μπορούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή