Της «έσπασε» το αήττητο, θα καταφέρει να την κερδίσει και στη Μαδρίτη;

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ολυμπιακός είναι η μία από τις τρεις ομάδες που έχουν καταφέρει να κερδίσουν στην Euroleague την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης. Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, πήρε τη νίκη με 88-83 και της «έσπασε» το αήττητο. Θα καταφέρει να την κερδίσει και στη Μαδρίτη;

Η Ρεάλ εντός έδρας έχει ηττηθεί μόνο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 88-93. Η τρίτη ήττα της στην Euroleague σημειώθηκε, στην Τουρκία, από τη Φενερμπαχτσέ με 65-63. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 67-75 στο ματς με την Γκραν Κανάρια. Με απολογισμό 14-3 βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τη Φενερμπαχτσέ.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε στην παράταση με 91-87 τη Μπασκόνια και με 11 νίκες και 6 ήττες «συγκατοικεί» στην τέταρτη θέση με την Αναντολού Εφές. Στόχος του είναι να τερματίσει στην πρώτη τετράδα, για να έχει πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Ο Πρίντεζης πετυχαίνει 12,1 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα

Το Pamestoixima.gr προσφέρει, στο σημερινό αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός, ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τους Over/Under 13,5 πόντους του Γιώργου Πρίντεζη.

Ο μέσος όρος του Πρίντεζη στην Euroleague είναι 12,1 πόντοι ανά αγώνα. Έχει σημειώσει 206 πόντους στα 17 παιχνίδια του Ολυμπιακού. Στον τελευταίο αγώνα με τη Μπασκόνια, πέτυχε 19 πόντους.

Το ρεκόρ του είναι οι 26 πόντοι, που σημείωσε στο ντέρμπι του πρώτου γύρου, με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, στο ΟΑΚΑ. Στο πρώτο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, πέτυχε 7 πόντους.

Περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός και όλα τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής της Euroleague.

Είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή