Τον ετήσιο αγιασμό πραγματοποίησαν οι διαιτητές της ΕΠΣ Καβάλας

Print Friendly, PDF & Email

Την παρουσία του συνόλου σχεδόν των διαιτητών ποδοσφαίρου της Καβάλας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα της ΕΠΣ Καβάλας, ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στα τοπικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε η επιτροπή διαιτησίας της Ένωσης με επικεφαλής τον αρχιδιαιτητή Βασίλη Κυριακούδη, καθώς και σύσσωμη η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Καβάλας με τον πρόεδρο της Μιχάλη Παπαδόπουλο. Το παρών έδωσε επίσης και ο πρώην διαιτητής και νυν αντιδήμαρχος αθλητισμού του δήμου Καβάλας Απόστολος Μουμτσάκης.

Με τις ευχές για μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και επιτυχίες, τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους για τις αξιολογήσεις τους καθώς και για τα τεστ που θα υποβληθούν στο προσεχές μέλλον. Επίσης έγινε κουβέντα για τα εξοδολόγια της διαιτησίας, στις δημόσιες τοποθετήσεις των διαιτητών καθώς και για την εκλογή του πρώην διαιτητή Απόστολου Μουμτσάκη, ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση, στο δημοτικό συμβούλιο της Καβάλας και ανάδειξη του στη θέση του αντιδημάρχου αθλητισμού.

Οι εν ενεργεία διαιτητές της ΕΠΣ Καβάλας αυτή τη στιγμή είναι 69 και ο αριθμός τους πλέον καλύπτει και με το παραπάνω τις ανάγκες των τοπικών πρωταθλημάτων. Κι αυτό γιατί (δυστυχώς) ο αριθμός των συλλόγων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα έχει μειωθεί σε σχέση με το παρελθόν! Φέτος κατά μέσο όρο, κάθε Σαββατοκύριακο, θα διεξάγονται από 20 έως 22 αναμετρήσεις κάτι που σημαίνει ότι με τους υπάρχοντες διαιτητές το πρόγραμμα βγαίνει και μάλιστα πολύ άνετα…

Πηγή: kavalapost.gr