Τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας για την παραίτηση του Αντώνη Καραγιάννη

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Αρης Κουλούρης τοποθετήθηκε επίσημα για τους λόγους που ο αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ηλείας, Αντώνης Καραγιάννης υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία θα συζητηθεί στην επόμενη Εκτελεστική Επιτροπή της Ενωσης.

Αναλυτικά:

Σχετικά με την παραίτηση του Αν. Προέδρου Επιτροπής Διαιτησίας κ. Καραγιάννη Αντώνη έχω να τονίσω τα εξής:

Η Ε.Ε/ΕΠΣΗ, αφουγκραζόμενη την οικονομική στενότητα των σωματείων, αποφάσισε στην προηγούμενη συνεδρίαση της την κατάργηση του ορισμού παρατηρητών διαιτησίας στην Α2 ΑΝΘΟΥΛΗΣ κατηγορία, προσπαθώντας να δώσει μία οικονομική ανάσα στα δοκιμαζόμενα σωματεία.

Την απόφαση αυτή μετέφερα στην Επιτροπή Διαιτησίας και οι κ.κ. Κυριακάκης Στέλιος (Πρόεδρος) και Σταθόπουλος Παναγιώτης (Μέλος) σεβόμενοι τον αγώνα των Ηλείων παραγόντων και αντιλαμβανόμενοι την σκληρή οικονομική πραγματικότητα αποδέχθηκαν ως όφειλαν την απόφαση της Ε.Ε./ΕΠΣΗ.

Ο κ. Καραγιάννης Αντώνης παραβλέποντας την απόφαση της Ε.Ε./ΕΠΣΗ, δείχνοντας ασέβεια στην επιλογή και στήριξη του από τα Ηλειακά σωματεία και μη αντιλαμβανόμενος την σκληρή οικονομική πραγματικότητα, επέμεινε στον ορισμό παρατηρητών διαιτησίας επικαλούμενος οφέλη για την Ηλειακή Διαιτησία ∙ αντιπρόταση δική μου για δωρεάν κάλυψη των αγώνων από τους παρατηρητές διαιτησίας δεν την έκανε δεκτή δυστυχώς.

Ως εκ τούτου η παραίτηση του θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε./ΕΠΣΗ.

Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε αταλάντευτα την πορεία μας στο ποδόσφαιρο, στηρίζοντας τα σωματεία και τους λοιπούς εμπλεκόμενους, προστατεύοντας τους από μικροπρέπειες και εμμονές.
Καλές Γιορτές

Ο Πρόεδρος ΕΠΣΗ

Άρης Κουλούρης

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή