Τους Ιταλούς Ρόκι και Ορσάτο σκέφεται η ΚΕΔ για το ντέρμπι Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ

Print Friendly, PDF & Email

∆ύο διεθνείς Ιταλοί διαιτητές, οι Ρόκι και Ορσάτο είναι στα υπόψιν της ΚΕ∆ της ΚΕ∆, σύμφωνα με δημοσίευμα της Metrosport, προκειμένου ένας εξ αυτών, να διευθύνει το ντέρμπι της 1ης Δεκεμβρίου στο Καραϊσκάκη, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Ο Τζίανλούκα Ρόκι, σε ηλικία 45 ετών θεωρείται ένας από τους καλύτερους Ιταλούς διαιτητές και πριν απο λίγες ηµέρες είχε διευθύνει την αναμέτρηση της Τσέλσι µε τον Αγιαξ που έληξε ισόπαλη µε σκορ 4-4.

Ο Ρόκι είχε αποβάλει δύο παίκτες του Αγιαξ και έδωσε πέναλτι υπέρ της Τσέλσι, κάνοντας χρήση του VAR, σε μία φάση προκαλώντας εγκωμιαστικά σχόλια, πλην της πλευράς του Άγιαξ, για τις δυνατότητές του.

Αναφορικά µε τις σκέψεις των εκπροσώπων της ΚΕ∆ για τον διαιτητή του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, υπάρχει µία ακόµη ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια. Εφόσον επικρατήσει η άποψη για την παρουσία Ιταλού διεθνή διαιτητή (ενός εκ των Ρόκι ή Ορσάτο) υπάρχει πρόσφορο έδαφος αφού το Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου δεν υπάρχει ντέρμπι στο Καμπιονάτο και ως εκ τούτου η έλευσή τους είναι πιο εύκολη.

Οι ορισμοί των διαιτητών της 11ης αγωνιστικής της Super League 1 θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 20/11.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή