Το δώρο του Pornhub για… τη Γιορτή της Μητέρας (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Το πορνό σε virtual reality δεν είναι το πρώτο (ούτε το δεύτερο, ούτε το πεντηκοστό δεύτερο, ούτε το… εκατομμυριοστό δεύτερο) πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας (14 Μαΐου φέτος).

Κι όμως, αυτό ακριβώς προτείνει για φέτος η ιστοσελίδα PornHub, με την πρωτοβουλία που ονομάζει «Mommy’s Special Glasses». Παραγγέλνεις ένα – δωρεάν – ζευγάρι γυαλιών VR και το δωρίζεις στη μητέρα σου προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση VR πορνογραφικό περιεχόμενο. Τα γυαλιά έρχονται σε χαρτονένια συσκευασία που μοιάζει με φάκελο και σε διακριτικά, παστέλ χρώματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπει το smartphone στην ειδική υποδοχή και ένας νέος κόσμος (σεξουαλικής) εικονικής πραγματικότητα ανοίγει τις πόρτες του.

Μια πρόταση στην οποία μάλλον ταιριάζει η φράση «να τρώει το… παιδί και στη μάνα να μη δίνει». Ο αντιπρόεδρος του PornHub, Κόρεϊ Πράις, την υποστηρίζει με τα εξής λόγια: «Ενω οι περισσότεροι από εμάς ακολουθούμε την πεπατημένη στα δώρα- στέλνουμε κάρτες ή λουλούδια ή τηλεφωνούμε όταν είμαστε μακριά – εμείς σκεφτήκαμε να δώσουμε στους φίλους μας την επιλογή να τους κάνουν δώρο το ένα πράγμα που κάθε μητέρα θέλει αλλά φοβάται να ζητήσει- το πορνό».

Για όσους… καλούς γιους σπεύσουν να παραγγείλουν τα γυαλιά, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η προσφορά ισχύει μόνο για τις ΗΠΑ.

Πηγή: Koolnews.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή