“Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να είναι μια σφυρίχτρα και μία σημαία”

Print Friendly, PDF & Email

Πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής η ετήσια εκδήλωση της κλήρωσης των Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου των ερασιτεχνικών κατηγοριών Α1′ , Α’ και Β’, παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Γραμμένου Ευάγγελου.

Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση:
Ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης-,Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης.
Οι Βουλευτές Χαλκιδικής Μάλαμα Κυριακή του ΣΥΡΙΖΑ και Πάνας Απόστολος του ΚΙΝΑΛ
ο Γιώργος Μπίκας πρώην αρχιδιαιτητής στην ΚΕΔ και διεθνής πρατηρητής διαιτησίας.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, μεταξύ άλλων, είπε: “Κάθε μέρα δίνουμε και μια μάζη για να ξεφύγει το ποδόσφαιρο από ότι εδώ και χρόνια το ταλαιπωρεί και το απαξιώνει στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι μια σφυρίχτρα και μία σημαία. Η διαιτησία είναι ένα γρανάζι του ποδοσφαίρου. Χωρίς παράγοντες και χωρίς σωματεία δεν υπάρχουν διαιτητές. Να ξεφύγουμε από αυτό που χρόνια και σήμερα χαρακτηρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.”

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής, μεταξύ άλλων, υποστήριξε: “Δεν θυμάμαι ποτέ στα χρονικά της ΕΠΟ να μοιράστηκε η ίδια επιχορήγηση σε όλες τις Ενώσεις. Πάντα υπήρχαν οι ημέτεροι, αυτοί που μας στηρίζουν και οι απέναντι, παιδιά και αποπαίδια. Ο Γραμμένος του βλέπει όλους το ίδιο. Αυτά δεν προβάλλονται.”

Πηγή/φωτογραφία: halkidikigr.blogspot

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή