Το σούπερ πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν της ΕΡΑ ΣΠΟΡ με τους Διονυσίου!

Print Friendly, PDF & Email

Τα αδέλφια Άγγελος, Στέλιος και Διαμαντής χαρίζουν ένα μοναδικό μουσικό εορταστικό πρόγραμμα λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου

Το δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο δεν είναι απόμακρο από την κοινωνία, κάθε άλλο, είναι κομμάτι της. Μια νύχτα σαν κι αυτή, λοιπόν, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8 μας προσκαλεί να την ακούσουμε και να γιορτάσουμε μαζί της τον ερχομό του 2020 όπου κι αν είμαστε. Και πραγματικά στο Ραδιομέγαρο έκαναν σούπερ επιλογή.

Τα αδέλφια Διονυσίου, Άγγελος, Στέλιος και Διαμαντής τραγουδούν για τους ακροατές της ΕΡΑ ΣΠΟΡ σε ένα μοναδικό μουσικό – εορταστικό Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!

Τα τρία αδέλφια Διονυσίου, παράλληλα μιλούν για τον ανεπανάληπτο τον πατέρα τους Στράτο και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους αποκλειστικά στους ακροατές της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Το εορταστικό πρόγραμμα, που ηχογραφήθηκε στο στούντιο Ε, θα ξεκινήσει στις 12.20 μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, δηλαδή λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, που θα ακολουθήσει τις ανοιχτές γραμμές με τους ακροατές και τα «χρόνια πολλά» με τον Δημήτρη Μώρο στο μικρόφωνο.

Συντονιζόμαστε λοιπόν, στους 101,8 για την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, που φορά τα γιορτινά της!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή