Το συγκινητικό μήνυμα του Μόρα για τον αδικοχαμένο αδερφό του

Print Friendly, PDF & Email

Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια ο αδερφός του Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρης, έφυγε από τη ζωή χάνοντας τη μάχη που έδινε με τη λευχαιμία.

Ο διεθνής αμυντικός, που είχε κάνει μεγάλη εκστρατεία για να τον βοηθήσει ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram τιμώντας τη μνήμη του. Διαβάστε το.

“2 χρόνια χωρίς εσένα. Θα ήταν όμορφο όλο αυτό να ήταν ένα διάλειμμα όπως στην φωτογραφία και να επέστρεφες πίσω αλλά δυστυχώς δεν είναι . Την πραγματικότητα είναι δύσκολο να την αποδεχθείς αλλά πρέπει να συνεχίζω να κοιτάω μπροστά.

Το σωματείο σου @savemoras συνεχίζει και είμαι σίγουρος ότι είσαι περήφανος για όλα τα παιδιά στην Ελλάδα και Ιταλία που συνεχίζουν να δίνουν το μήνυμα που ήθελες “Γίνε δότης μυελού τον οστών ” www.savemoras.com Για μένα θα είσαι πάντοτε ο μεγάλος μου αδελφός!!”, το μήνυμα του Μόρα.

2 χρόνια χωρίς εσένα . Θα ήταν όμορφο όλο αυτο να ήταν ένα διάλειμμα οπως στην φωτογραφία και να επέστρεψες πίσω αλλα δυστυχώς δεν είναι . Την πραγματικότητα είναι δύσκολο να την αποδεχτείς αλλα πρέπει να συνεχίζω να κοιτάω μπροστά . Το σωματείο σου @savemoras συνεχίζει και είμαι σίγουρος οτι εισαι περήφανος για όλα τα παιδιά στην Ελλάδα και Ιταλία που συνεχίζουν να δίνουν το μήνυμα που ηθελες "Γίνε δότης μυελού τον οστών " www.savemoras.com Για μένα θα εισαι πάντοτε ο μεγάλος μου αδελφός !! ❤️ Sono passati 2 anni senza di te . Sarebbe stato bello che tutto questo è una pausa come nella foto però non e. La realtà e difficile accettarla però devo continuare a guardare avanti. La tua fondazione @savemoras si va avanti e sono sicuro che sei orgoglioso di tutte le persone in Grecia e italia che continuano a dare il messaggio che volevi "diventa donatore di midollo osseo" www.savemoras.com Per me sarai sempre il mio grande fratello ❤️ #savemoras #savealife #donatebonemarrow #donate #midolloosseo #saveμορας @savemoras #ενημερωση #χαρισεζωη #γινεδοτηςμυελουτωνοστων

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moras Vangelis (@moras_vangelis) στις

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή