"Το σόου των σωτήρων συνεχίζεται - Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους πόσοι είναι τελικά"

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση απάντηση εξέδωσε η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας σχετικά με την ανακοίνωση της “Αιτωλοακαρνανικής Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης” που αφορούσε την απόφαση της αναβολής του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η “Αιτωλοακαρνανική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση” προχώρησε σε πρόταση μομφής για κακοδιοίκηση από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, επικαλούμενη πως έχει με το μέρος της 33 σωματεία. Ωστόσο η υπόθεση που ήταν να εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο αναβλήθηκε με την “Αιτωλοακαρνανική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση” να υποστηρίζει ότι αυτή έγινε εξαιτίας της παρουσίας στη σύνθεση του δικαστηρίου του δικηγόρου της ΕΠΣ Αιτωλοκαρνανίας και μέλους της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης, Δημήτριου Μπουσμπουρέλη.

Η προσφυγή 1)του σωματείου «ΑΟ ΓΟΥΡΙΑΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ» 2)του σωματείου «ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ» 3) του ΜΙΧΑΗΛ ΧΟΥΛΙΑΡΑ, πρώην αντιπροέδρου της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ και 4) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΓΟΥΔΗ ,επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» στις εκλογές της 11/6/2018 της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ κατά της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ θα συζητηθεί την Τρίτη 10/12

Ακολουθεί η απάντηση που έδωσε η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας:

“ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΩΝ “ΣΩΤΗΡΩΝ” ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Για άλλη μια φορά οι ……«σωτήρες» του Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου ψεύδονται ασύστολα…. με μοναδικό στόχο να κερδίσουν λίγο παραπάνω χρόνο .

Η πραγματική και αδιαμφισβήτητη αλήθεια με βάση την απόφαση της αναβολής του Διαιτητικού Δικαστηρίου είναι ότι οι ίδιοι προκάλεσαν την αναβολή της υπόθεσης-παρωδίας, καταφεύγοντας σε νομικούς τακτικισμούς και ο λόγος είναι ότι γνωρίζουν ότι δεν έχουν καμία τύχη με τους αστείους ισχυρισμούς τους, αλλά προσπαθούν να αγοράσουν χρόνο για τους γνωστούς σε όλη την ποδοσφαιρική πιάτσα λόγους .

Ο χρόνος τους όμως τελείωσε…. Σε λίγες ημέρες θα μπουν οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και του Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου.

ΥΓ: Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους οι ……σωτήρες, πόσοι τελικά είναι; 33;; 36;; 39;;26;;; ή τελικά ούτε 19;;;

Αναμένουμε με ανυπομονησία την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ελπίζοντας να μην ζητήσετε πάλι αναβολή….”

Η ανακοίνωση της “Αιτωλοακαρνανικής Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης” που είχε προηγηθεί:

Η προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης εκδίκαση των προσφυγών για την πρόταση μομφής 33 σωματείων για κακοδιοίκηση από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας και η προσφυγή για την ελλειπή διοίκηση λόγω παραίτησης τακτικών και αναπληρωματικών μελών από το Δ.Σ. της Ένωσης αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα.

Ο λόγος είναι η παρουσία σα δικαστή στην υπόθεση του δικηγόρου της Ένωσης κ. Δημήτριου Μπουσμπουρέλη. Ο κύριος Μπουσμπουρέλης είναι μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης εκτός από δικηγόρος της και συνδέεται στενά με τους διοικούντες.

Ο Πρόεδρος του δικαστηρίου, όπως ήταν λογικό, αποφάσισε την αναβολή της εκδίκασης των υποθέσεων και τον ορισμό της σε νέα ημερομηνία.

Είναι μία απόφαση επιβεβλημένη και αποδεικνύει τον πανικό που υπάρχει στη Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, η οποία όπως όλα δείχνουν επιζητούσε την αναβολή.

Εμείς όπως και όλη η ποδοσφαιρική Αιτωλοακαρνανία βλέπουμε καθημερινά την απουσία της Διοίκησης της Ένωσης και τη δυσαρέσκεια των Σωματείων προς αυτή. Είναι ένα γεγονός που πλέον αμφισβητούν ελάχιστοι. Και καθημερινά όλο και περισσότερες ομάδες (αυτή τη στιγμή 39) συντάσσονται με την πρόταση μομφής προς τη Διοίκηση, η οποία προσπαθεί με αγωνιώδη τρόπο να κρατηθεί έστω και λίγες ώρες παραπάνω.

Το δίκαιο των αιτημάτων μας θα αποδειχθεί όταν εκδικαστούν οι δύο υποθέσεις και αυτό θα συμβεί σύντομα…

Με τιμή
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ