Το RUN TOGETHER στηρίζει το Δημοτικό Βρεφοκομείο «Ο Άγιος Στυλιανός»

Το RUN TOGETHER στηρίζει το Δημοτικό Βρεφοκομείο «Ο Άγιος Στυλιανός»
Print Friendly, PDF & Email

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει για άλλη μια φορά το “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” που θα βρεθεί για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 5 Μαΐου 2019.

Ο αγώνας που θα διεξαχθεί στον εμβληματικό χώρο της ΔΕΘ Helexpo καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει μαζικά, προκειμένου να στηρίξει το Δημοτικού βρεφοκομείο «Ο Άγιος Στυλιανός», καθώς μέσω της διοργάνωσης στηρίζουμε και αναδεικνύουμε το έργο και τους σκοπούς του βρεφοκομείου.

Θυμίζουμε πως η εκκίνηση του RUN TOGETHER THESSALONIKI θα δοθεί στην κεντρική είσοδο της ΔΕΘ (πλατεία ΧΑΝΘ), την Κυριακή 5 Μαΐου, στις 10.30 το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 2 διαφορετικών αποστάσεων, των 3χλμ και 6χλμ, ενώ από φέτος προσθέτουμε και ξεχωριστό παιδικό αγώνα (500μ) για παιδιά από 5 έως 12 ετών

Τα ζευγάρια των συμμετεχόντων μπορούν να αποτελούνται από 2 ενήλικες ή από 1 ενήλικα και 1 παιδί ως εξής: Άνδρας-Άνδρας, Γυναίκα- Γυναίκα, Άνδρας-Γυναίκα, Ενήλικας-Παιδί. Ως χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει 2ος, παροτρύνοντας τους συμμετέχοντες να τρέχουν μαζί βοηθώντας ο ένας τον άλλο!

Ακολουθήστε το λινκ στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας RUN TOGETHER που αφορά την ΕΓΓΡΑΦΗ, επιλέξτε την απόσταση που θέλετε να λάβετε μέρος μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο, συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούνται και είστε έτοιμοι για έναν μοναδικό αγώνα!

Το RUN TOGETHER THESSALONIKI θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr

Το RUN TOGETHER στηρίζει το Δημοτικό Βρεφοκομείο «Ο Άγιος Στυλιανός»

Λίγα λόγια για το Δημοτικό Βρεφοκομείο «Ο Άγιος Στυλιανός»

Το Δημοτικό Βρεφοκομείο « Ο Άγιος Στυλιανός» είναι ίδρυμα – Ν.Π.Δ.Δ. Διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που ορίζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο Δ.Σ. συμμετέχει και εκπρόσωπος των εργαζομένων. Οικονομικά στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην ετήσια επιχορήγηση του Δήμου , στα έσοδα ακίνητης περιουσίας του και στις δωρεές φορέων και ιδιωτών.

Ο επίσημος τίτλος είναι Δημοτικό Ίδρυμα – Δημοτικό Βρεφοκομείο «ο Άγιος Στυλιανός».

Το Δημοτικό Βρεφοκομείο στεγάζεται στη συμβολή των οδών Αλ. Παπαναστασίου και 28ης Οκτωβρίου 99 και διαθέτει ιστοσελίδα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.agios-stylianos.gr, από όπου μπορείτε και να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του.

Οι σκοποί του Ιδρύματος είναι:

Α) Η εισαγωγή και η περίθαλψη, καθώς και η εν γένει προστασία βρεφών και νηπίων με στόχο την ορθή ψυχοσωματική τους ανάπτυξη μέχρι να επανενταχθούν ομαλά είτε στο βιολογικό οικογενειακό τους περιβάλλον, είτε σε άλλο κατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον (Υιοθεσία ή αναδοχή) ή σε κατάλληλο Ίδρυμα με πρωταρχικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του συμφέροντος τους.

Β) Η ανάληψη της επιτροπείας βρεφών και νηπίων.

Γ) Η λειτουργία Βρεφονηπιακού Σταθμού με σκοπό τη καθημερινή περίθαλψη και την δημιουργική απασχόληση βρεφών και νηπίων δημοτών της πόλης αλλά και των παιδιών του βρεφοκομείου που παρακολουθούν το πρόγραμμα με στόχο την υποστήριξη της ψυχοσωματικής και κοινωνικής ανάπτυξης τους, σύμφωνα με τις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους εξελίσσοντας έτσι τις δεξιότητες τους.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή