Τρίτος μηδενισμός της ΠΑΕ Ποντίων λόγω της φανέλας “δεν ξεχνώ”!

Print Friendly, PDF & Email

Νέο μηδενισμό, τον τρίτο στο σύνολο της σεζόν, γνώρισε η ΠΑΕ Ποντίων στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, στην αναμέτρηση με την Δόξα Υφαντών που επρόκειτο να διεξαχθεί στο γήπεδο Υφαντών.

Η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων κατέβηκε με την επετειακή φανέλα (φώτο αρχείου) απέναντι σε μια ομάδα που κάποτε είχαν συγχωνευθεί και εφόσον οι φιλοξενούμενοι δεν άλλαξαν την εμφάνισή τους, ο διαιτητής Μπαλάφας με βάση το γνωστό πλέον έγγραφο της γνωμοδότησης του νομικού συμβούλου της ΕΠΟ κατοχύρωσε το παιχνίδι με 3-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Αυτός ήταν ο τρίτος μηδενισμός στην σεζόν και δεύτερος μηδενισμός στο πρωτάθλημα για την ΠΑΕ Ποντίων, καθώς ο πρώτος που κρίνεται στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ήταν για το Κύπελλο. Ερωτηματικό είναι αν επέρχεται από τώρα αποβολή της ΠΑΕ Ποντίων από το πρωτάθλημα με τρεις μηδενισμούς στην ίδια σεζόν ή αν χρειάζονται τρεις μηδενισμοί στην ίδια διοργάνωση.

Σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα του ΚΑΠ, χρειάζονται στις ερασιτεχνικές ομάδες τρεις μηδενισμοί στην ίδια διοργάνωση. Αυτό σημαίνει ότι εαν δεν υπάρξει δικαίωση της ΠΑΕ Ποντίων στην προσφυγή της στην ΕΠΟ, εφόσον επιμείνει στην επετειακή εμφάνιση, τότε δεδομένα θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης με την συμπλήρωση τριών μηδενισμών σε αυτό, πιθανότατα την άλλη εβδομάδα.

Ήδη πάντως υπάρχουν ΜΜΕ της Ροδόπης που μεταδίδουν ότι χρειάζονται τρεις μηδενισμοί στην ίδια σεζόν ανεξαρτήτως διοργάνωσης και υποστηρίζουν ότι η ΠΑΕ Ποντίων αποβάλλεται από σήμερα από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης. Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση θα έχει συνέχεια στα δικαστήρια…

Πηγή: thrakisports.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή