«Τρομοκρατία, εγκληματικές ενέργειες και κόλαση στα αποδυτήρια»

Print Friendly, PDF & Email

Το μέλος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, μιλώντας στον Arena FM, έκανε λόγο για κλίμα τρομοκρατίας από τους οπαδούς του Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό για το πρωτάθλημα του βόλεϊ, που βρήκε νικητή τον Δικέφαλο με 3-2 σετ, στο κλειστό του Ρέντη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν είναι εύκολο γι’ αυτούς που έχουν τελειωμένο το πρωτάθλημα από το Μάρτιο και τον Μάιο να βλέπουν ότι το χάνουν. Ο Ανδρεάδης απευθύνθηκε σε δυο παράγοντες του Ολυμπιακού για μια παλιά οικονομική εκκρεμότητα. Και κατόπιν ο Αγκάμεζ έπιασε στον Ανδρεάδη από το λαιμό. Ο Αγκάμεζ δεν περίμενε ότι θα χάσουν εκεί μέσα. Για να δούμε αν θα κληθεί από τον αθλητικό δικαστή… Εμείς ενώ βιαζόμασταν για το αεροπλάνο μείναμε άλλα 20 λεπτά μέσα στο γήπεδο. Αυτό συμβαίνει πάντα όταν χάνει ο Ολυμπιακός εκεί μέσα.

Η αστυνομία ήταν πολύ επιεικής. Μας έλεγαν περιμένετε να αδειάσει το γήπεδο. Ακούγαμε κροτίδες και κάποια στιγμή έριξαν και μέσα στα αποδυτήρια. Μια κροτίδα σαν αυτή που έπεσε δίπλα στον Σαφράνοβιτς μπορεί να σημάνει ακρωτηριασμό ή τύφλωση. Ήταν μεγάλη κροτίδα. Βγήκαν γυμνοί έξω από τα αποδυτήρια οι παίκτες μας. Μιλάμε για τρομοκρατία και εγκληματικές ενέργειες. Περιμένουνε να δούμε τι έχει καταγραφεί. Πολλή αστυνομία και μια κόλαση στα αποδυτήρια», τόνισε.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι; «Η ομάδα μας επέδειξε προσωπικότητα και πάθος που την οδήγησε σε μπρέικ που λίγοι το πίστευαν. Είναι μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε το τρίτο συνεχές πρωτάθλημα. Έχει τελειώσει η μισή δουλειά», δήλωσε.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή