Τσίπρας: «Πρωτάθλημα όχι με όρους παράγκας, υποκόσμου και χουλιγκανισμού»

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου στην ΔΕΘ, ερωτήθηκε για το γήπεδο του ΠΑΟΚ και ανέφερε πως θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για να περιέλθει ο περιβάλλον χώρος της Τούμπας στον Ερασιτέχνη.

Παράλληλα ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την ευχή του το ελληνικό πρωτάθλημα να αναβαθμιστεί όπως σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Αναλυτικά:
πρώτη παρέμβασή μου είναι αυτή που αφορά το γήπεδο του ΠΑΟΚ, δηλαδή τη νομοθετική ρύθμιση που θα γίνει τις επόμενες μέρες στη Βουλή, προκειμένου ο περιβάλλων χώρος που ανήκει στο ΓΕΕΘΑ, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, να περάσει στον Ερασιτέχνη, στην εταιρία ειδικού σκοπού που θα δημιουργήσει για την ανακατασκευή του γηπέδου. Εφόσον υπάρχει επενδυτής ο οποίος έχει την οικονομική δυνατότητα να προχωρήσει, πιστεύω ότι η Πολιτεία θα πρέπει αυτό το έργο να το ενισχύσει”, τόνισε αρχικά ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε γενικότερα στο ποδόσφαιρο: “Και μακάρι να μπορούσαν όλες οι ανώνυμες εταιρίες στο ποδόσφαιρο να ενισχύσουν την προσπάθεια να εκσυγχρονίσουν τις υποδομές, μακάρι να πάμε σιγά σιγά και σε ένα ελληνικό πρωτάθλημα που θα γίνεται με όρους όπως το βλέπουμε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, και όχι με όρους παράγκας, με όρους, εν πάση περιπτώσει, υποκόσμου, ή με όρους χουλιγκανισμού, που πολλές φορές το βλέπουμε στην Ελλάδα”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή