Τσακίρης: “Θα τοποθετηθώ με αναλυτικά στοιχεία που έχω συλλέξει στο τέλος της σεζόν”

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανιώνιος με επιστολή που έστειλε σε ιστοσελίδα αναφέρθηκε στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η τωρινή διοίκηση της ομάδας και προανήγγειλε πως θα τοποθετηθεί στο τέλος της σεζόν με στοιχεία που έχει συλλέξει ο ίδιος τα εννέα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά η δήλωση του Κωνσταντίνου Τσακίρη:

“Αναφερόμενος συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος την 01/11/2018, όπου και δηλώσατε για το πρόσωπό μου “Πιο παλιά υπήρξαν επαφές, αλλά δεν βοήθησε. Εγώ τον καλώ και τώρα δημόσια να έρθει να πάρει την ομάδα, αφού έχει πέσει και το χρέος”, θα ήθελα να απαντήσω ως εξής:

Όπως έχω δηλώσει άπειρες φορές δεν με ενδιαφέρει να ξαναπάρω την ΠΑΕ. Αλλά και να με ενδιέφερε, δεν θα την έπαιρνα, όπως και δεν θα την πάρει και κανένας σοβαρός άνθρωπος, γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως τα λέτε εσείς, δυστυχώς.

Δανειζόμενος μία από της αγαπημένες σας φράσεις, υπόσχομαι να τοποθετηθώ στο τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Η διαφορά είναι πως εγώ θα το κάνω και η τοποθέτηση θα είναι πληρέστατη και απόλυτα τεκμηριωμένη με στοιχεία που έχω συλλέξει επί 9 χρόνια από τότε που έφυγα.

Έως τότε, παρακαλώ σημειώστε πως ακόμα και εάν πείσετε δέκα, εκατό, η και χίλιους πως για όλα φταίνε οι προηγούμενοι, αυτό δεν βοηθάει πουθενά τον Πανιώνιο. Εύχομαι εφεξής να κοιτάξετε να κερδίστε τις μάχες της αγωνιστικής και (προπάντων) οικονομικής σωτηρίας, παρά αυτή των εντυπώσεων.

Μετά τιμής,

Κων/νος Τσακίρης”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή