“Υπήρχε πέναλτι σε τράβηγμα στον Τοροσίδη, μπορούσε να αποβληθεί νωρίτερα Ποντένσε”

Print Friendly, PDF & Email

Κακή ήταν η παρουσία του Θανάση Τζήλου στο Ξάνθη-Ολυμπιακός (1-1), στον πρώτο του αγώνα μετά την επισημοποίηση της διεθνοποίησής του, σύμφωνα με τον κριτή του Master REF, Ηρακλή Τσίκινη, ο οποίος τόνισε ότι έπρεπε να δώσει πέναλτι υπέρ των “ερυθρολεύκων” για τράβηγμα στον Τοροσίδη και να δείξει νωρίτερα δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ποντένσε.

Αναλυτικά:

Αγώνας: ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 2-1, Διαιτητής: Κοτσάνης, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

“Στο 42′ έχουμε ένα γύρισμα του Ουάρντα που σταματάει στον Μπαργκάν. Η κάμερα δεν μας βοηθάει για να δούμε αν χτυπάει στο χέρι του παίκτη της ΑΕΛ, αλλά ακόμα και να χτυπάει από τη λήψη που είδαμε φαίνεται ότι είναι κολλημένο.

Στο 45′ ο Πρίγιοβιτς κατέβασε κανονικά τη μπάλα και στη συνέχεια ανατράπηκε από τον Καρανίκα. Σωστή απόφαση και το πέναλτι, αλλά και η αποβολή του παίκτη της ΑΕΛ με δεύτερη κίτρινη.

Οσον αφορά για τις δύο φάσεις που ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Λάρισα, στην πρώτη έπρεπε να αποβληθεί ο Μαουρίτσιο για χτύπημα στον Ντέλετιτς, ενώ στη δεύτερη με πρωταγωνιστές τους Μάτος και Μιλοσάβλιεβιτς δεν υπάρχει κάτι μεμπτό.

Γενικά, είχαμε και κάποια μικρά λάθη από τους βοηθούς, τα οποία όμως δεν επηρέασαν το ματς”.

Βαθμολογία: 7,90

Αγώνας: Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-1, Διαιτητής: Τζήλος, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

“Ο Τζήλος έδειξε στα Πηγάδια ότι δεν είναι έτοιμος για διεθνής. Σε γενικές γραμμές η διαιτησία του ήταν κακή. Παρουσιάστηκε άτολμος, είχε έλλειψη προσωπικότητας, ενώ το γεγονός ότι δεν έκανε τις απαραίτητες συστάσεις στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων όποτε χρειαζόταν οδήγησε σε αρκετά σπρωξίματα και τραβήγματα και στις δύο περιοχές.

Στο 33′ δεν υπάρχει κάποιο πέναλτι για τον Ολυμπιακό, καθώς έχουμε αλληλοτραβήγματα μεταξύ των δύο παικτών. Αντίθετα, στο 40′ υπάρχει τράβηγμα στον Τοροσίδη. Επρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, καθώς από το τράβηγμα έχει σχεδόν βγει η φανέλα του παίκτη.

Στο 78′ ορθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ποντένσε, όμως θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα, καθώς ο Πορτογάλος ήταν γενικότερα προκλητικός.

Στο 91′ δεν υπάρχει κάποια παράβαση, καθώς έχουμε κρατήματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

Τέλος, στο 97′ σωστά ο Σισέ είδε κίτρινη κάρτα στην ένταση με τον Κάστρο, όμως θα έπρεπε να παρατηρηθεί κι ο παίκτης της Ξάνθης για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μην ξεφύγει η κατάσταση”.

Βαθμολογία: 7,80

Αγώνας: ΑΕΚ-Λαμία 2-0, Διαιτητής: Παπαπέτρου, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

“Πολύ καλός ο Παπαπέτρου στο ΟΑΚΑ”

Βαθμολογία: 8,30

Αγώνας: Ατρόμητος-Αρης 4-2, Διαιτητής: Κουτσιαύτης, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

“Στο 55′ ορθώς ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ του Αρη, καθώς ο Χατζηισαΐας δεν αφήνει τον Μαβράι να διεκδικήσει τη μπάλα. Βέβαια, θα έπρεπε να δώσει επανάληψη στην εκτέλεση, επειδή είχαν μπει αρκετοί παίκτες στην περιοχή πριν το σουτ του Γιουνές.

Στο 92′ υπάρχει επιθετικό φάουλ στον Ρισβάνη το οποίο δεν δόθηκε και στη συνέχεια ο Διαμαντόπουλος πέτυχε το δεύτερο γκολ του Αρη”.

Βαθμολογία: 8,10

Αγώνας: ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 3-1, Διαιτητής: Σκουλάς, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

“Στο τρίτο γκολ του ΟΦΗ δεν υπάρχει κάτι αντικανονικό τόσο στο ξεκίνημα της φάσης όσο και στην εξέλιξή της. Μπράβο στη βοηθό Κουρομπύλια για τη συμπεριφορά της στη φάση. Εδειξε ότι έχει ψυχή. Θα ήθελα να την συγχαρώ και για την επιλογή της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών που θα γίνει στη Γαλλία.

Στο 94′ ο Σκουλάς αφήνει σωστά το πλεονέκτημα σε επίθεση του ΟΦΗ, γυρίζει τη φάση πίσω στο φάουλ μετά από ένα άστοχο σουτ, το οποίο δεν άφησε να εκτελεστεί καθώς σφύριξε για τελευταία φορά στο ματς. Είναι ένα σοβαρό λάθος. Πρέπει να είναι πιο προσεκτικός”.

Βαθμολογία: 8,20

Αγώνας: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0, Διαιτητής: Κομίνης, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

“Στο 46′ σωστά ο Κομίνης έδειξε κίτρινη στον Βλάχο για το τράβηγμα στον Κριζμάν κι όχι κόκκινη όπως ζητούσαν από τον ΠΑΣ.

Στο 81′ ορθώς συνεχίστηκε το ματς, καθώς δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στο μαρκάρισμα του Μπουκουβάλα στον Καλτσά.

Τέλος, στο 86′ σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Αστέρα, καθώς ο Δουβίκας σπρώχνει τον αντίπαλό του για να πάρει την κεφαλιά”.

Βαθμολογία: 8,50

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή