Υποψηφιότητα για Football League βάζουν Νίκη Β. και Νέστος Χρ., καραδοκεί η Καλαμάτα

Print Friendly, PDF & Email

Ύστερα από την οριστική αποχώρηση Κρόνου Αργυράδων και Ηρακλή από τη Φούτμπολ Λιγκ, η Νίκη Βόλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Βόλο, κινεί ήδη όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την όσο το δυνατόν συντομότερη επισημοποίηση της επιστροφής της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Όπως αναφέρει το magnesianews, μέλη του Δ.Σ. των “κυανόλευκων” ήρθαν σε επικοινωνία με άνθρωπο της ΕΠΟ, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι η Νίκη σύντομα θα κληθεί να αναπληρώσει τη μία από τις δύο κενές θέσεις στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

H δεύτερη ομάδα που μπορεί βάσει βαθμολογικών κριτηρίων να θέσει υποψηφιότητα για να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Football League, είναι ο Νέστος Χρυσούπολης.

Δημοσιεύματα από την Καβάλα αναφέρουν υπήρξε επικοινωνία αρμοδίου της ΕΠΟ με τον πρόεδρο του Νέστου κ. Σάββα Λαζαρίδη με σκοπό να μάθει τις προθέσεις του συλλόγου της Χρυσούπολης και προσθέτουν ότι “Στο Νέστο φαίνεται ότι οριστικά θα αποφασίσουν τα επόμενα 24ωρα το αν θα δηλώσουν συμμετοχή αφού φαίνεται ότι δικαιούται να λάβει μέρος έχοντας καλύτερο συντελεστή από την Καλαμάτα”.

Τις εξελίξεις παρακολουθεί η Καλαμάτα η οποία φέρεται έτοιμη να δηλώσει συμμετοχή σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι δύο κενές θέσεις στη Football League από τη Νίκη ή το Νέστο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή