Φάκελο στον αθλητικό εισαγγελέα στέλνει ο ΕΣΑΚΕ για το Πανιώνιος – Χολαργός

Print Friendly, PDF & Email

H αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Basket League άνοιξε την Τρίτη (7/5) με την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Χολαργό, η οποία, όμως, συνεχίζει να απασχολεί τον ΕΣΑΚΕ.

Ο Σύνδεσμος συγκεντρώνει δημοσιεύματα που αφορούν το παιχνίδι, αλλά και στοιχηματικές αποδόσεις, ώστε να αποστείλει τον σχετικό φάκελο στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

Πριν από το ματς ο Βασίλης Φραγκιάς, όπως ενημέρωσε ο Πανιώνιος, αποχώρησε λόγω αδιαθεσίας από το γήπεδο και ο Ντέβιον Μπέρι εν συνεχεία ενημέρωσε πως δεν αγωνίστηκε για οικονομικούς λόγους και όχι λόγω τραυματισμού, ενώ ο Τζόι Ντόρσεϊ προς το φινάλε του αγώνα ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής εκτελώντας αλλεπάλληλα τρίποντα και χάνοντας ένα εύκολο καλάθι τελείως μόνος του κάτω από το καλάθι.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του αγώνα, όπου ο Πανιώνιος ήταν ανταγωνιστικός για πάνω από τρία δεκάλεπτα, όμως στο τέλος ηττήθηκε με 20 πόντους διαφορά (90-110).

Σημειώνεται ότι ΟΠΑΠ είχε αποσύρει τον στοιχηματισμό από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ακόμα και στο ημίχρονο με το σκορ 51-50, οι στοιχηματικές εταιρίες δεν προσέφεραν στοίχημα για νίκη-ήττα παρά μόνο για την τελική διαφορά νίκης του Χολαργού, που παρέμενε σταθερά κοντά στους 15 πόντους σε όλες τις εταιρίες.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή