Φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα παλαιμάχων του ΑΟ Σειρήνας με τον ΣΔΠ Γρεβενών

Print Friendly, PDF & Email

Αξιέπαινη πρωτοβουλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα πήραν στα Γρεβενά, μέσα από την απόλυτα επιτυχημένη διεξαγωγή φιλικού ανάμεσα στους παλαιμάχους του ΑΟ Σειρήνας και του συνδέσμου διαιτητών.

Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξαναβρεθούν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Σειρήνας, αλλά και οι διαιτητές, προσφέροντας ένα εξαιρετικό ποδοσφαιρικό αγώνα. Σημαντικό ρόλο για τη διοργάνωση της αναμέτρησης έπαιξαν ο Τάκης Ασλανίδης από πλευράς γηπεδούχων, όπως και ο Κώστας Βλάχος από πλευράς διαιτητών. Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τον αγώνα διατέθηκαν προς ενίσχυση αφενός του ιδρύματος καρκινοπαθών «Ελπίδα» στα Γρεβενά και αφετέρου στη μητρόπολη, τόσο για το γηροκομείο Γρεβενών όσο και για άλλες δραστηριότητες. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και στους απλούς φιλάθλους που ανταποκρίθηκαν σε δύσκολους καιρούς, δείχνοντας ξανά ανθρωπιά και στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης. Από τη μεριά τους οι συμμετέχοντες είχαν πολλά κέφια, κάτι που φανερώνει το τελικό σκορ (8-6 υπέρ των γηπεδούχων). Για τους παλαιμάχους της Σειρήνας, τρία γκολ πέτυχε ο Τόλης, δύο ο Μπλάντος και από ένα οι Ευθ. Ασλανίδης, Παναγ. Κουκουτσέλας, Τσιάτσιος. Για τους διαιτητές της ΕΠΣ σκόραραν οι Σούλας (2), Κ. Τσέτσιλας, Τέγος, Βλάχος, Παπαδόπουλος (από ένα). Στο 78΄ ο Βλάχος έχασε πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα άουτ. άριστη η διαιτησία του Ανδρέα Καραλιόλιου (Β. Τσέτσιλας, Μπόλος).

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΕΙΡΗΝΑΣ: Χ. Φαρμάκης, Γ. Φαρμάκης, Ε. Φαρμάκης, Κούσκουρας, Δ. Ασλανίδης, Γ. Κουκουτσέλας, Μπλάντος, Π. Κουκουτσέλας, Τσιάτσιος, Τόλης, Ευθ. Ασλανίδης. Έπαιξε και ο Ελευθεριάδης.

ΣΔΠ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Ντόλιας, Μωυσιάδης, Ρότσικας, Δρουδάκης, Γκόλιας, Δροβατζίκας, Παπαδόπουλος, Κοτζατίσογλου, Σούλας, Στεργιόπουλος. Έπαιξαν και οι Κ. Τσέτσιλας, Βλάχος.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ: Αρωγός στην πρωτοβουλία η μητρόπολη Γρεβενών, παραβρέθηκε ο πατήρ Ευστάθιος, που μίλησε για τον σκοπό του φιλικού και ταυτόχρονα μετέφερε τις ευχές του μητροπολίτου Δαβίδ προς όλους. *Ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Δημοσθένης Κουπτσίδης παρακολούθησε την αναμέτρηση, δίνοντας συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και τονίζοντας πως το ποδόσφαιρο αποτελεί φορέα κοινωνικών εκδηλώσεων. *Στον αγώνα συμμετείχε ο Γρηγόρης Φαρμάκης, που είναι Σειρηναίος στην καταγωγή κι έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής αλλά και προπονητής του ΑΟ Σειρήνας και πλέον είναι αντιδήμαρχος Γρεβενών. *Με τρία γκολ στο ενεργητικό του, ο τωρινός προπονητής της Σειρήνας, Νίκος Τόλης, πρωταγωνίστησε. Από τη άλλη, πάντως, ο διαιτητής Β΄ εθνικής, Κώστας Τσέτσιλας, διεκδικεί το ωραιότερο τέρμα, με εκπληκτικό μακρινό σουτ. *Ιδιαίτερα δραστήρια είναι η Ευαγγελία Μπόγια, πρόεδρος του συλλόγου καρκινοπαθών «Ελπίδα», με ανεκτίμητη και αδιάκοπη προσφορά σε πολλά επίπεδα.

Πηγή: star-fm.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή