Φωστήρας: "Μίλησαν και οι μουγκοί με τη διαιτησία" - Η απάντηση της Καλλιθέας

Print Friendly, PDF & Email

Στο ντέρμπι του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής η Καλλιθέα επικράτησε με 1-0 του Φωστήρα. Το ματς όμως είχε και τρίτο ημίχρονο με εκατέρωθεν ανακοινώσεις. Ο Φωστήρας κατήγγειλε ότι η αποστολή της ομάδας δέχθηκε τραμπουκισμούς και έκανε λόγο για “προαποφασισμένο αποτέλεσμα” αφήνοντας αιχμές κατά της διαιτησίας. Η Καλλιθέα με τη σειρά της απάντησε δίνοντας συγχαρητήρια στη διαιτησία και αντικρούοντας τις καταγγελίες του Φωστήρα.

Η πρώτη ανακοίνωση του Φωστήρα:
“Σήμερα κέρδισαν τα… πατατάκια και οι σοκολάτες! Κρίμα για την ιστορική ομάδα της Καλλιθέας που διοικείται από τέτοιους ανθρώπους.

Ο γνωστός γραφικός «κλείσε και σε παίρνω» ξαναχτύπησε πάλι, περιμένοντας την αποστολή μας στην είσοδο του γηπέδου, μην αφήνοντας το πούλμαν της ομάδας να εισέλθει στον περιβάλλοντα χώρο αυτού όπως δικαιούται και για πρώτη φορά στα χρονικά ποδοσφαιριστές αποστολής κλειδώθηκαν έξω από την πόρτα του γηπέδου και μόνο με την επίδειξη πρόσκλησης εισήλθαν σε αυτό.

Τα παιδάκια που είχε στην είσοδο ελπίζουμε να το κέρδισαν με την αξία τους το… πατατάκι.

ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ!

Ποτέ δεν είχαμε αναφερθεί στην διαιτησία αλλά οι συγκεκριμένοι κύριοι μας ανάγκασαν να το κάνουμε και αυτό!

Τέτοιο προαποφασισμένο αποτέλεσμα δεν μπορεί να ανεχτεί η ιστορία του Φωστήρα!

Καλή συνέχεια στην ιστορική ομάδα της Καλλιθέας κι ελπίζουμε να βρει τον διοικητικό της δρόμο…”.

Η ανακοίνωση της Καλλιθέας

“Ενθουσιασμό και μεγάλη χαρά γέμισε τους φιλάθλους της Καλλιθέας, η χθεσινή εμφάνιση, οι πολλές ευκαιρίες για να διευρυνθεί το σκορ και η κατάκτηση της νίκης απέναντι στον Φωστήρα, με σκορ 1-0.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας θέλει να ευχαριστήσει το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, που γέμισε το Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας και με την άψογη και κόσμια παρουσία του, συνέβαλλε στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Η Καλλιθέα με αυτές τις συμπεριφορές που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, μπορεί να ελπίζει για πολλά και να κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας, θέλει να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια στους διαιτητές της χθεσινής αναμέτρησης με τον Φωστήρα, για την άψογη και σχεδόν αψεγάδιαστη διεύθυνση του αγώνα.

Όσον αφορά την χθεσινή ανακοίνωση του κ. Πανταζή, ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καλλιθέας, Σπύρος Παπαδόπουλος θέλει να δηλώσει τα εξής:

«Επειδή η επιθετική στο πρόσωπο μου ανακοίνωση του κ. Πανταζή αποτελεί τη συνέχεια της αντιστοίχως επιθετικής ανακοίνωσής του μετά την αναμέτρηση του 1ου γύρου στον Ταύρο, όπου η αποστολή της ομάδας μας και οι φίλαθλοί μας γεύτηκαν από πρώτο χέρι, την «φιλοξενία» του κ. Πανταζή.

Επειδή τόσο η δική μου στάση στον να μην απαντήσω, αλλά και του συλλόγου, που μοναδικό γνώμονα είχε την εκτόνωση της κατάστασης και η σιωπή ενδεχομένως να θεωρήθηκε από κάποιους ως αδυναμία.

Σχετικά με τα όσα έσπευσε να «καταγγείλει» ο κ. Πανταζής, με ανακοίνωσή του μέσα από το πούλμαν της ομάδας κατά την επιστροφή της αποστολής του Φωστήρα στον Ταύρο, θα αναφερθώ για πρώτη και τελευταία φορά και δεν πρόκειται – όσο και εάν προκληθώ – να τον ακολουθήσω σε αντεγκλήσεις μέσω ανακοινώσεων.

Είμαι περήφανος που ξυπνάω κάθε μέρα 05:30 το πρωί Είμαι περήφανος που δουλεύω 18 ώρες την ημέρα Είμαι περήφανος που δεν χρωστάω πουθενά και Είμαι περήφανος που μπορώ να λαμβάνω από παντού ενημερότητες. Αναρωτιέμαι, σε ποιους άραγε έσπευσε να δικαιολογηθεί ο κ. Πανταζής, χρησιμοποιώντας φθηνές δικαιολογίες και ψέματα περί τραμπουκισμών και κακής διαιτησίας.

Στους υγιείς φιλάθλους του Φωστήρα που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας (τους οποίους και ευχαριστούμε για την κόσμια συμπεριφορά που επέδειξαν στην χθεσινή αναμέτρηση) ή όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση διαδικτυακά, σίγουρα όχι. Δυστυχώς για αυτόν, η απόσταση μεταξύ Ταύρου και Καλλιθέας είναι τόσο κοντινή που δεν χωράνε τραπεζώματα. Και για να κλείσουμε οριστικά το θέμα, με ανεπάγγελτους, που βγάζουν μεροκάματο από το ποδόσφαιρο, ούτε έχω, ούτε θέλω να έχω καμία σχέση και δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ”.


Η απάντηση του Φωστήρα:

“Μετά την χθεσινή ανακοίνωση του σωματείου μας η οποία εκδόθηκε από ολόκληρο το Δ.Σ, ο κύριος Σπύρος Παπαδόπουλος προχώρησε σε προσωπική επίθεση εναντίον του προέδρου της ομάδα μας κ. Διονύση Πανταζή.

Δυστυχώς μάρτυρες της “φιλοξενίας” ήμασταν όλο το Δ.Σ του Φωστήρα, από την πρώτη στιγμή που έφτασε η αποστολή μας στο γήπεδο κι απορούμε πως δεν διαψεύδει είσοδο αθλητών με προσκλήσεις.

Όσο για τη διαιτησία που αναφέρει το είπαμε μια φορά! Μίλησαν και οι… μουγκοί.

Ευτυχώς κ. Παπαδόπουλε που υπάρχουν μάρτυρες γιατί με εσάς στο τέλος θα δούνε και οι τυφλοί.

Τώρα όσο για το ανεπάγγελτος που αναφέρει στη διάθεσή του κ. Παπαδόπουλου για τις φορολογικές δηλώσεις του προέδρου.

Δεν μας κάνει ο κ. Παπαδόπουλος εντύπωση γιατί ακόμη μια φορά κοίταζε στα μάτια και συνέχιζε να λέει ψέματα!

Η ποδοσφαιρική Αθήνα ευτυχώς γνωρίζει ποιος είναι ο Πανταζής και δυστυχώς ποιος ο Παπαδόπουλος.

Εις το επανιδείν!”

Καμία δημοσίευση για προβολή