Χατζηδάκης: «Η Νέα Δημοκρατία είναι υπέρ στο να προχωρήσει το project του Βοτανικού»

Print Friendly, PDF & Email

O αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ”sport24 103.3” πως η NΔ θα σταθεί στο πλευρό του Παναθηναϊκού στο πρότζεκτ του Βοτανικού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε :

«Είμαι Παναθηναϊκός. Πονεμένος στο ποδόσφαιρο, ευτυχώς που υπάρχει και το μπάσκετ και εξισορροπεί τα πράγματα. Ανεξαρτήτως προτιμήσεων έχω τοποθετηθεί δημοσίως υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ, που είναι μεγάλη ομάδα. Δεν γίνεται ποδόσφαιρο χωρίς καλά γήπεδα και χαίρομαι που ο Ολυμπιακός έχει ένα καλό γήπεδο. Δεν χαίρομαι με την εκκρεμότητα του Παναθηναϊκού. Είμαι υπέρ της Διπλής Ανάπλασης. Πρέπει να προχωρήσει και χαίρομαι που αυτή την ώρα υπάρχει σύμπτωση βουλήσεων της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του ερασιτέχνη. Μπορεί να γίνει ένα συνολικό project που θα ωφελήσει τον Παναθηναϊκό, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής της Αθήνας.

Θα αναβαθμιστούν οι Αμπελόκηποι και ο Βοτανικός. Το πώς τεχνικά θα γίνει αυτό θα το πουν οι μελέτες. Αυτό που απαιτείται είναι να υπάρξει συμφωνία μέσα στον Παναθηναϊκό και να υπάρξει στήριξη από την πολιτεία. Χαίρομαι που πλέον ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν μιλά για κορμοράνους, αλλά αντιλαμβάνεται την ανάγκη να προχωρήσει αυτό το project. Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων είναι υπέρ, όπως και η Νέα Δημοκρατία. Στηρίζουμε και θα προχωρήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό το σχέδιο σημαίνει και νέες θέσεις εργασίας. Πρέπει όλοι να καθίσουν γύρω από ένα τραπέζι και να υπάρξει ένα συντονιστικό όργανο κυβέρνησης, περιφέρειας, δήμου, Παναθηναϊκού και τραπεζών. Να δούμε όλες τις λεπτομέρειες για να μη χαθεί χρόνος και να μη χαθεί το μομέντουμ».

Ενώ σε ερώτηση για ενδεχόμενη συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ξεκαθάρισε ότι «Δεν μου έχει ζητηθεί κάτι τέτοιο, αλλά προφανώς είμαστε ανοικτοί σε συναντήσεις με όλους του ενδιαφερόμενους και όλους τους παράγοντες που θέλουν έναν αθλητισμό που να μας συγκινεί, όπως συνέβαινε παλαιότερα, μακριά από τη βία και τις καταγγελίες. Να μπορούμε να πηγαίνουμε τα παιδιά μας άφοβα στα γήπεδα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή