Χριστοβασίλης: «Αν δεν έχουμε συμφωνία μέχρι την Τρίτη, διακόπτουμε επ’ αόριστον»

Print Friendly, PDF & Email

Για τις αποφάσεις στο Δ.Σ της Super League 2 μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης.

Σ’ ένα Δ.Σ στο οποίο επικράτησε τρομερή ένταση και υπήρξε αντιδικία μεταξύ του μεγαλομετόχου του Καραϊσκάκη κ. Δράκου και του εκπροσώπου της ΕΠΟ κ. Θωμαΐδη, αποφασίστηκε το πρωτάθλημα της Super League 2 να αρχίσει κανονικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με τον όρο όμως να υπογραφεί την επόμενη η σύμβαση με την ΕΡΤ, διαφορετικά οι ομάδες θα διακόψουν και πάλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Χριστοβασίλη: «Ψηφίσαμε υπέρ του να ξεκινήσουμε. Σε κάθε συμβούλιο αυτή είναι η διαδικασία. Υπήρχε αυτή η άποψη, έχει κουράσει, τραβάει από το καλοκαίρι αυτή η κατάσταση. Άλλοι πίστευαν ότι δεν πρέπει να ξεκινήσει, όμως είπαμε για το ποδόσφαιρο είναι καλύτερο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι απλά είπαμε να δείξουμε καλή διάθεση απέναντι στην ΕΡΤ. Έγινε μια επιτροπή και κάναμε μια αντιπρόταση, η οποία προβλέπει το 12% για τις ομάδες που πέσανε από τη Super League 1 και 20% μείωση από τα 850.000 για τις υπόλοιπες. Δεν έχουμε απάντηση ακόμη. Δείχνουμε καλή διάθεση και ξεκινάμε. Αν επιμείνει η ΕΡΤ τότε θα σταματήσουμε. Την Τρίτη αν δεν έχουμε συμφωνία πάμε σε διακοπή επ’ αόριστον».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή