Χριστοβασίλης: "Οι επόπτες δεν κάνουν ούτε για ερασιτεχνικό. Κανένας τους"

Print Friendly, PDF & Email
Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φτάσει μέχρι την UEFA, όπως υποστήριξε ο Γιώργος Χριστοβασίλης, σύμφωνα με τον οποίο η ομάδα των Ιωαννίνων έχει αδικηθεί από τη διαιτησία κάτι που, όπως ισχυρίστηκε, έχουν παραδεχθεί και στην ΚΕΔ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Χριστοβασίλη.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά, δυστυχώς αυτό που είδαμε σήμερα είναι πως για 9ο παιχνίδι στα 29 έχουμε αδικηθεί.

Πριν πέντε μέρες είχα φύγει από την ΚΕΔ που βάλαμε κάτω οκτώ παιχνίδια που συμφώνησαν πως σε αυτά ο ΠΑΣ έχει αδικηθεί και σήμερα επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία ότι έγινε και με την Τρίπολη την προηγούμενη εβδομάδα, στις καθυστερήσεις μπαίνει κανονικό γκολ αλλά δυστυχώς το ακύρωσε ο επόπτης. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται δεν ξέρω που θα φτάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι την UEFA θα φτάσει για να δικαιωθεί γιατί αυτό που γίνεται φέτος είναι απαράδεκτο.

Αν κοιτάξουμε τους τελευταίους αγώνες, δεν υπάρχει μαθηματικό αποτέλεσμα γιατί κάτι ανάλογο θα γίνει και σε αυτό το παιχνίδι».

«Τον τελευταίο 1,5 μήνα επισκέφθηκα 5 φορές το προεδρείο της ΚΕΔ και ευτυχώς για ‘μενα, δυστυχώς γι’ αυτούς αποδείχτηκε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα αδικήθηκε σε 9 ματς σε καίριες φάσεις. Είτε έμπαιναν γκολ των αντιπάλων από θέση οφσάιντ και τα κατακύρωναν είτε γινόταν το αντίθετο. Σήμερα ένα κανονικό γκολ ο επόπτης δεν το είδε κι αυτό αποδεικνύει το πόσο σοβαρή είναι η έλλειψη του VAR. Γι’ αυτό δεν θα έπρεπε η ΕΠΟ και η κυβέρνηση να προχωρήσουν σε αναδιάρθρωση. Ο μόνος που πλήττεται απ’ αυτήν την ιστορία είναι η Ήπειρος, η οποία δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Θα κάνει οτιδήποτε, θα φτάσει όσο μακριά μπορεί για να αποδειχτεί ότι σ’ αυτά τα 9 παιχνίδια αδικηθήκαμε. Δεν μιλάμε για 27 χαμένους πόντους σε 9 ματς, αλλά και 3, 4, 5 πόντοι να χάθηκαν, θα ήταν βαθμοί που θα παίρναμε και σήμερα θα ήμασταν σε άλλη βαθμολογική θέση. Είναι μεγάλη η δυσαρέσκειά μου για την ΚΕΔ και βλέπω ότι αυτοί οι επόπτες δεν κάνουν ούτε για ερασιτεχνικό. Κανένας τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here