Χριστουγεννιάτικος… εφιάλτης: Πύθωνας τυλίχθηκε γύρω από το δέντρο ζευγαριού!

Print Friendly, PDF & Email

Γούστα είναι αυτά… Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να στολίσει κάποιος ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο -σίγουρα, όμως, κανένας δεν θα ήθελε να βρεθεί αντιμέτωπος με το έλατο μιας γυναίκας από την Αυστραλία.

Και αυτό γιατί η Λιάν Τσάπμαν βρήκε έναν… πύθωνα τριών μέτρων τυλιγμένο γύρω από το δέντρο της!

Η Τσάπμαν και ο σύντροφός της επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Μπρίσμπεϊν στο Κουίνσλαντ την Πέμπτη και παρατήρησαν ότι επικρατούσε… αναστάτωση στο μπαλκόνι τους.

«Επιστρέψαμε από τη δουλειά και είδαμε κάποια από τα πουλιά που μάς επισκέπτονται κάθε μέρα να φεύγουν από το μπαλκόνι σε πανικό» είπε η Τσάπμαν στο συνεργαζόμενο με το CNNi, 7Νews.

Η γυναίκα, που κατάγεται από τη Βρετανία, είπε στο ίδιο δίκτυο ότι ο σύντροφός της άρχισε να βγάζει βίντεο τα πουλιά στηριζόμενος στο δέντρο -χωρίς να έχει αντιληφθεί την παρουσία του φιδιού!

«Καθώς ήταν γυρισμένος προς την άλλη πλευρά δεν αντελήφθη ότι γύρω από το δέντρο που στηριζόταν υπήρχε τυλιγμένο ένα φίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά, λέγοντας παράλληλα ότι άφησαν τον πύθωνα στην… ησυχία του και αργότερα έφυγε μόνος του από το μπαλκόνι.

«Δεν ενοχλήσαμε το φίδι. Έμεινε εκεί για αρκετές ώρες και εμείς το παρακολουθούσαμε από το παράθυρο» δήλωσε η ίδια, αποκαλύπτοντας ότι μόνο όταν κουνήθηκε κατάλαβαν πραγματικά πόσο μεγάλο ήταν.

«Ήταν μεγάλο -πολύ μεγάλο!» είπε η Τσάπμαν, και συνέχισε: «Βέβαια, όταν ξεπεράσαμε το αρχικό σοκ είδαμε ότι ήταν ένα πραγματικά όμορφο φίδι… Στην πραγματικότητα ήταν αρκετά ωραίο να δούμε ένα τέτοιο φίδι από κοντά, δεν μου έχει ξανατύχει».

Πηγή: cnn